donderdag 18 maart 2010

Klasse 3C met CE6 wordt spannend

Het is nog vroeg, maar ik wilde toch even zien wat Krimpen 4 tegen SO Rotterdam 6 gisteravond gedaan had. En op de site van Krimpen vond ik de voor CE6 gewenste uitslag: Krimpen won met 4,5 tegen 3,5. CE6 moet vrijdagavond met minstens 5-3 tegen het relatief zwakke Overschie winnen om SO Rotterdam 6 op de ranglijst te passeren. Dat moet lukken. Maar nog steeds hebben we de tweede plaats niet in eigen hand: vanavond speelt WSV4 tegen Unilever 1. Als WSV met grote cijfers wint, moeten wij met grotere cijfers van Overschie winnen. Snapt u het nog? Kijk even op de ranglijst op de site van de RSB, met de nog niet geregistreerde 3,5 - 4,5 van gisteravond in gedachten.
Belangrijk is de wedstrijd van vanavond van WSV tegen Unilever, en ik denk er zelfs over even te gaan kijken. Wie gaat er mee?
Een promotie van het zesde team is welkom: we blijven op dezelfde hoogte als CE5, en we houden CE7 een klasse lager. Wat wil een beperkte schaker meer?
Overigens feliciteer ik Krimpen aan den IJssel 4 van harte met hun kampioenschap, met het maximale aantal matchpunten. Vorig jaar speelden ze nog in de 4e klasse.

5 opmerkingen:

Jason zei

Goh, zijn wij nou CE aan het helpen;-)
Nog twee promotieteams te gaan! En het Viertal staat er natuurlijk ook goed voor. Die kunnen alleen niet promoveren.
Trouwens, K4 speelde vorig jaar niet in de vierde klasse hoor.

Jason zei

Eh, ik bedoel nog 3 promotieteams te gaan, want Krimpen 1 is er ook nog niet, officieel dan.

Anoniem zei

Wie had dat ooit voor mogelijk houden, Krimpen die ons de helpende hand uitsteekt.

Anoniem zei

Het zou een mooie opsteker zijn.. dan kan CE de 2e klasse onveilig gaan maken

Si Tumbuk zei

Het leuke aan onze club is dat je helemaal geen beperkte schaker bent als je in het zesde speelt!