maandag 23 april 2012

Woensdag RSB Bekerfinale!!

Woensdagavond speelt ons bekerviertal de FINALE tegen Erasmus. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom. We spelen bij Rotterdam, het adres is:

Wijkcentrum "Orient", Kobehof 5, 3067 MC Rotterdam

Er is ook een ronde van het Rotterdam Open, er is dus meer te zien en te beleven!

8 opmerkingen:

Adri zei

Het seizoen kan toch nog succesvol worden als CE de beker voor het eerst zou winnen.Eerder werd de finale bereikt in 2001 en 2009 tegen resp. CSV en Krimpen a/d IJssel. Tot zover het RSB Archief.
Dus een extra stimulans om te komen kijken.

Ton zei

CE wint met 3-1!!

Ton zei

Het verslag van Erasmus staat op http://sv-erasmus.nl/index.php/archief/40-2011-2012/228-rsb-bekerfinale-erasmus-charloiseuropoort

Sascha zei

Gefeliciteerd mannen!!

Gerrit Boer zei

Wat een vechtlust, wat een doorzettingsvermogen gedurende het lange pad naar de finale. Op papier als team vaak zwakker, soms met geluk bij de loting. En in de finale de winst op deze manier naar je toetrekken. Eerst alle lof voor Gijsbert, als strateeg en als speler. Ook veel lof voor de drie andere finalespelers, wat een prestatie. Tot slot ook de overige teamleden van vorige ronden gelukgewenst.
Op deze manier is een slechter seizoen voor de RSB-teams aardig gecompenseerd.

Adri zei

Dit is een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd. maar de beker zal wel weer worden opgeborgen. nee toch zeker!? koop een glazen vitrine en zet die kast in de speelzaal dan kunnen we elke keer weer nagenieten van al die geweldige prestaties en tevens het visitekaartje van de club.

Anoniem zei

Een uitstekende suggestie van Adri,
ik zag woensdag nu ook pas voor het eerst de Zuid Holland wissel beker voor het eerst die we destijds hadden gewonnen (o.a. met Gert -Jan Pelikaan in het team.)

Lendert

Peter dJ zei

Ja, een goed idee van Adri !

Lendert bedoelt die beker(strijd):
http://oudedame.blogspot.com/2009/08/zuid-holland-beker-naar-rotterdam-zuid.html

Wie van CE heeft het echt mogen bewonderen ? Wie kan het zich herinneren ? Slechts enkelen, vrees ik. Weggemoffeld in een onzer kasten, geloof ik, tot het weer ingeleverd moest worden.