donderdag 1 mei 2008

Jeugd op dreef!

Het NK-Jeugd is inmiddels in volle gang in Venlo. Tijd voor een tussenstandje. Julian doet het in de C-Jeugd met 3 uit 6 redelijk, maar waarschijnlijk niet helemaal naar zijn zin. Hij verloor van Arthur Pijpers (2169) en Nick Beijerink (2005) en staat 11e. Hopelijk weet hij er nog een eindspurt uit te persen in dit zware veld.

Bij de C-Meisjes gaat gedoodverfde favoriete Lisa Schut (2033) aan kop met 5 uit 6, maar staat Sophia keurig gedeeld tweede met 4 uit 6! Sophia hield o.a. Lisa op remise en verloor haar eerste partij pas in de zesde ronde tegen Myrre Hortensius. Sophia won in de eerst ronde van Angelique, die inmiddels toch ook op een heel mooie 3 uit 6 staat met o.a. een zeer overtuigende winst op Tabitha Snikkers. In de zevende ronde, morgenvroeg (vrijdag) mag Angelique op het LIVE-bord spelen tegen koploopster Lisa Schut! Kijken dus!

Inmiddels is ook de NK-Jeugd t/m 12 jaar begonnen in Rijswijk en daar speelt Jan van Overdam mee. Deze jongens en meisjes spelen 3 ronden op een dag, dus nog t/m zaterdag. Jan begon meer dan uitstekend en staat op 3 uit 3! Supporters in Rijswijk zijn welkom in Centrum Don Bosco aan het Julialaantje 26. Via onderstaande websites zijn partijen, sfeerverslagen en foto's te bekijken!

De website van het NK-Jeugd in Venlo

De website van het NK-Jeugd t/m 12 in Rijswijk


1 opmerking:

michel zei

Helaas heeft Julian van Beijerink verloren, want hij stond gewonnen maar ging door zijn vlag! Jammer als je bedenkt dat ze ervoor elke zet tijd bij krijgen.
En hopelijk zet Angelique een pracht prestatie neer zodat Sophia weer een beetje in de buurt van Lisa Schut komt!
Vandaag zal voor Jan de dag van de waarheid worden. Zou hij nu een x bij de beste 2 komen?
Al met al een spannende dag.

Groetjes,
Michel