woensdag 14 mei 2008

Bericht van het fietsfront

Eindelijk weer eens wat nieuws van het fietsfront. Nog immer wordt er druk gefietst door verschillende leden, afgelopen maandag nog reed ik samen met Hans van Calmthout een rit dwars door de Hoeksche Waard en Goeree over een afstand van 123 km, voor een verslagje zie: http://eenzameschaker.blogspot.com/
Zoals op de club aangekondigd zouden Frank Hendriksma en ikzelf in mei de 3e Charlois Europoort Fietstocht organiseren. Echter, de zondag voor Koninginnedag is Frank met de fiets over de kop geslagen en hij is waarschijnlijk tot zeker eind juni uitgeschakeld.
We hebben daarom besloten de 3e tocht niet door te laten gaan in mei, maar pas in augustus.  We houden jullie op de hoogte wat betreft de exacte datum.
Als alternatief willen we op zaterdag 24 mei een tochtje organiseren. Waarschijnlijk wordt het een tocht met gebruik van het nieuwe pontje van de RET in Hoek van Holland, dat inmiddels vaart. De tocht zal niet langer worden dan 40, hooguit 50 km. Heb je interesse om mee te gaan, geef je dan even op bij Hans van Calmthout: hvc1798@planet.nl, vermeld ook even je 06 voor de zekerheid. Het startpunt wordt dus Hoek van Holland en wel vanuit het huis van Piet van Dijk, die toegezegd heeft de koffie klaar te hebben als we komen, verzamelen kunnen we b.v. bij Rotterdam CS en daar met de fiets de trein nemen. Het eindpunt wordt ook weer Hoek van Holland. Aarzel niet en ga eens mee! Je kunt je ook opgeven voor de fietsmailinglijst van CE: fietsen@charloiseuropoort.nl. Op die manier blijf je op de hoogte van de fietsnieuwtjes.


(Peter Kemner)

Geen opmerkingen: