woensdag 17 februari 2010

Spanning in groep 3 weer helemaal terug!

Van Baren, Jumelet en Bloedel hebben de spanning in groep 3 opgevoerd door hun hooggeplaatste tegenstanders te verslaan. Vd Wetering en Leopold speelden een fatsoenlijke remise, maar dit is wegens het Bonesysteem een dubbelklapper en ze doen derhalve tamelijk goede zaken.
Door dit alles staat het hele zootje angstaanjagend dicht bij elkaar. Theo Zoetemeijer is wel wat losser aan kop gekomen en hij heeft momenteel goede papieren, helemaal als je bedenkt dat er 2 promotieplaatsen zijn. Theo kennende, zal hij echter gen genoegen nemen met een promotieplaats alleen; hij wil bloed en hij wil de eerste plaats!
Peter is en blijft de enige bedreiging voor Theo, maar daaronder is het peloton klaar voor een ziedend seizoensslot! We gaan zien wat ervan komt, maar voor de neutrale toeschouwer blijft dit de leukste poule van de interne competitie.

Van Baren-Smits 1-0
De Joode-Jumelet 0-1
vd Wtering-Leopold remise
Bloedel-Boer 1-0

1 opmerking:

Adri zei

Het spannende van groep 3 is dat het hele peleton aangevoerd door Eduard Smits kan degraderen of promoveren. zo dicht zit alles bij elkaar. Vandaar dat volgens mijn berekening diegenen die 7,5 ptn (~42% dat is al vrij hoog) of minder scoren naar groep4 worden verwezen
De eerste twee plaatsen liggen in die volgorde normaliter vast. Voor ontsnapping naar de derde plek zal binnen het peleton worden gevochten