zaterdag 6 februari 2010

CE 1 wint!

De uitslagen van de tweede klasse zijn nu al bekend en ondanks het feit dat er geen twitteraars anwezig waren, kunnen we aldus toch nog in een vroeg stadium op de hoogte raken van de uitslagen. Goed nieuws: CE 1 wint van de sterke koploper!
Nader nieuws volgt ongetwijfeld. Op de twitterpagina heeft u kunnen lezen dat CE 2 4-4 heeft gespeeld tegen het sterke Dordrecht 1.

7 opmerkingen:

Sascha zei

Wauw, CE heeft goede zaken gedaan dit weekend. CE1 wint en houdt de druk op KC, CE2 speelt gelijk en blijft in de race voor promotieplaatsen (en voor een extra promotieplaats voor RSB volgend seizoen), CE3 wint en de promotie naar de KNSB is haast een feit, CE5 is nagenoeg gepromoveerd en heeft het kampioenschap in eigen hand, CE7 is kampioen geworden..

André zei

CE doet inderdaad goede zaken. Ook goed van Sophia en John v/d Laar om remise te spelen in CE2.
Mijn complimenten, Dame en Heer.

Adri zei

Ongelooflijk!, het gaat CE's wel voor de wind. wie weet welke verassingen CE's nog meer in petto hebben.

PeterK zei

Volgens mij ruik jij al een plekje in de KNSB Sascha :-)

PeterK zei

Ik begrijp dat er dus inderdaad een protest loopt bij de wedstrijd van het eerste wegens vermeend computergebruik van Michel! Belachelijk lijkt mij, maar we wachten nadere berichten af.

Peter dJ zei

John vd L.,

Zei ik het niet ! Ga nou maar profschaker worden: je kan het wel !

Trouwens, goed gedaan !

Peter dJ

Sascha zei

Nou PeterK.. dat zal de vergadering uitwijzen.. op basis van mijn rating kom ik erniet.. op basis van mijn schaakprestaties op de club wellicht wel!