maandag 23 juni 2008

Jeugdtoernooi toch succesvol ondanks geringe opkomst!


Waar vind je het nog, een jeugdtoernooi van 11:00 tot 14:00 met een volledige of dubbelrondig toernooi met gratis drankje, ijsje,snoep en 50% kans op een prijs? Tussen de ronden door kan er een dvd bekeken worden of je gaat een stripboekje lezen.
Bij het jeugdtoernooi van Charlois/Europoort!
Door een slechte mailing van onze zijde was het deelnemersveld intiem, maar werd er wel gevochten als leeuwen voor iedere punt, wat je trouwens van onze voetbal welpie’s niet kon zeggen!
Er werd gespeeld in 2 groepjes. Groep 1 met klok enkele ronde en groep 2 zonder klok en dubbelrondig.
In beide groepen was het tot het einde toe spannend! In beide groepen viel namelijk de beslissing in de laatste ronde. In groep 1 werd het een titanenstrijd tussen Michael Bekker van Leiderdorp en Jonathan de Heer van Charlois Europoort. Dit duel werd uiteindelijk door Jonathan gewonnen en hij werd daardoor kampioen! Proficiat Jonathan! Derde in deze groep werd op gepaste afstand Janus de Vries van Sliedrecht.
In groep 2 was het Jonathan's zus Elise die stevig aan het roer stond en ondanks hevige storm in de laatste ronde veroorzaakt door David van Overdam wist zij deze partij als een kapitein met ervaring naar de veilige haven te loodsen! En net als broer Jonathan wist zij met een 100% score het toernooi te eindigen! Ook hier zijn felicitaties op zijn plaats. Op de gedeelde 3de plaats zijn hier geƫindigd Lorenzo de Wit en Daniel de Heer door als enige remise te spelen, en dat niet 1x maar 2x! Dus hier had zelfs iedereen prijs!

Tot slot wil ik nog de diverse vrijwilligers bedanken die of paraat of daadwerkelijk mij hebben moeten bijstaan en hopelijk weer iedereen volgend jaar te zien!


Eindstand groep1 :
1.Jonathan de Heer 4 uit 4
2.Michael Bekker 3 uit 4
3.Janus de Vries 2 uit 4
4.Jeroen Dorrepaal 1 uit 4
5.Tja Hao Zhang 0 uit 4

Groep2 :
1.Elise de Heer 6 uit 6
2.David Overdam 4 uit 6
3/4 Daniel de Heer en Lorenzo de Wit
1 uit 6
Verslag: Michel de Wit


Geen opmerkingen: