zaterdag 20 februari 2010

Kukuleku leidt de dans bij internetblitz Charlois Europoort

De tweede ronde stond onder deskundige leiding van Marcel Dirks, dank Marcel, en zag een flinke delegatie van de Pion uit Roosendaal meedoen, naast Martin theKnife en Dirk Brijs van Chess. Slechts vier Charlois Europoort spelers completeerden ditmaal de groep, waaraan de Champions League wel debet geweest zal zijn.

Gijsbert, Jan jr , Lendert en Angelique bleken hun handen vol te hebben aan de familie Kuijpers + Jordi Schouten. Martin en Dirk gingen enigszins kopje onder , in dit groots geweld.

Uiteindelijk kwamen na spannende strijd Kukuleku, Brievenbus, Gossef en Bob Hooke allen uit op 5–7. Angelique deed ook van zich spreken door 2x Chess te verslaan!

Door de gedeelde winst heeft Kukuleku ( Gijsbert) de leiding in de tussenstand van meneer Perkt overgenomen!

Door de kwaliteitsinjectie van de Pion is het toernooi nog leuker geworden. Verwacht voor volgende week ’n grotere groep Charlois Europoort leden die de pittige strijd met de Pion en Chess aan zullen gaan. Omdat de eindstand over 6 ronden bepaald wordt, staat het toernooi nog voor iedere RSB snelschaker, met Playchess account,
open.

Vanaf volgende week zal er ook, naast de prijzen bij de eindstand, een weekprijs uitgereikt worden!

Interesse?

Bel even 06-46.42.44.64


Tussenstand :

1 kukuleku 12
2 brievenbus 11
3 Meneer Perkt 10
4 Len the Man 10
5 gossef 7
6 bob hooke 7
7 frankmarshall 3
8 schoutenj 3
9 blondicheck 2

Hans van Calmthout

3 opmerkingen:

Meneer Perkt zei

Meneer Perkt moest werken maar is er a.s. woensdag zeker weer bij! Dat haantjesgedrag van de koploper pik ik natuurlijk niet!

Si Tumbuk zei

Si Tumbuk heeft ook gewerkt tot 21.00 en kan alleen meedoen als hij ruim voor aanvang thuis is (want schaken met een lege maag is no fun).
Ik weet niet of het in de nabije toekomst gaat lukken, maar de intentie is er wél...

Anoniem zei

De pikorde is duidelijk Peter! Veel snelschaken werpt zijn eieren af. Nu maar hopen dat ik woensdag niet geslacht wordt.
Gijsbert