dinsdag 18 januari 2011

Arjen slaat toe bij Tata!

Tot nu toe is onze delegatie naar Tata Steel Chess zeer succesvol gebleken, met diverse eerste prijzen in de weekendvierkampen. Met name de prestatie van Arjen Kouwenhoven springt er uit. Hij won in de 3e klasse zijn groep met 3 uit 3 en een TPR van 2288! In de laatste ronde versloeg hij Yvette Nagel-Seirawan die op dat moment ook 2 uit 2 had. Felicitatie! We gaan hopelijk in het maartnummer van de Triomfator uitgebreide analyses en sappige verhalen krijgen. Ook een gelukwens voor de andere groepswinnaars. Een overzicht met links naar de diverse groepen met onze spelers en hun prestaties is te vinden op onze Twitter-pagina.
Momenteel zijn de dagvierkampen bezig, en Lendert van den Ouden staat op 2 uit 2 in zijn groep! Eind deze week starten de tienkampen met o.a. Filip Borst! Ga ook eens gezellig een dagje kijken en supporteren.

2 opmerkingen:

Gerrit Boer zei

Ik twitter niet, maar vermoed dat de klantengroep waarin ik voor Impress speelde, niet getoond wordt. Na enkele jaren afwezigheid heb ik er weer van genoten om mee te doen. Van de twaalf klanten en leveranciers werd het franse Sigma in een bloedstollende finale winnaar voor Philips. Op de hoogste borden van de sterke teams spelen IMs mee. Zelf speelde ik op het vierde bord met een redelijke score van 2,5 uit 5. Impress werd achtste.

Si Tumbuk zei

Mannen, in één woord: fenomenaal! Gefeliciteerd!!