maandag 11 oktober 2010

Groep 4

Willen mensen uit groep 4 hun uitslagen naar mij toe mailen?
Dan zorg ik er voor dat voor woensdag een nieuwe indeling op de site staat!
Mijn e-mail is : lennard_chessmaster@hotmail.com
Op deze manier zorgen we ervoor dat groep 4 zo snel mogelijk weer op orde is.

Lennard den Boer

8 opmerkingen:

JCA zei

Wordt de pasagecup bijgehouden?
Zo ja, door wie en wanneer?

Anoniem zei

De Passagecup wordt volgens afspraak op de ledenvergadering gerund en bijgehouden door Ruud Kok die eerst over de te hanteren scoringsmethode ging/gaat overleggen met Filip Borst. De uitslagen kunnen natuurlijk wel al op de site gepubliceerd worden.

Cor

Gerrit Boer zei

Lennard, het heeft er de schijn van dat je denkt dat groep 4 ook via een vast schema speelt. Maar op de ledenvergadering is de voorkeur gegeven aan het Keizer-systeem, waarbij de aanwezigen op vrijdagavond ingedeeld worden. Bovendien wordt afwezigheid voor de externe competitie ook beloond, en zo zijn er nog een paar details. Of is dat besluit van de ALV inmiddels teruggedraaid?

Sascha zei

Het gaat er in ieder geval om dat de uitslagen worden bijgehouden, zodat er geen grote achterstand is. Voor de verwerking van de uitslagen zal rekening gehouden moeten worden met het keizersysteem. Maar hoe wordt dan nu de indeling gedaan als er geen stand is? Indien de uitslagen wel in de computer staan, maar nog niet op de site dan is het probleem opgelost toch.

Ik ben blij dat Lennard het wilt oppakken, succes!

lennard zei

Gerrit, ik dacht inderdaad dat er volgens een vast schema werd gespeeld. Niet goed opgelet dus bij de ledenvergadering. Voorlopig heb ik ook alleen nog maar de uitslagen van Zhi Yang ontvangen. Dat schiet dus ook al niet op.

Sascha zei

Ik denk niet dat iedereen van groep 4 internet heeft.

Anoniem zei

Vrijdag de groep4leden erop attenderen

Peter dJ zei

Lennard, je kan Marcel Dirks om email-adressen van spelers in Groep 4 vragen en hen direct mailen. Dat werkt "directer" dan afwachten of men het boodschap op website leest en ernaar handelt. Bij mij (lees: Groep 3) werkt het wel goed.