woensdag 17 december 2008

Kerstschaak : nog maar 1 dag !

Nog 2 dagen en dan begint vrijdagavond ons Kersttoernooi. Vanaf 1900 uur is er inloop met koffie en speciale gebakjes.
Naast de gebruikelijke tradities als eten, een prachtig clubblad en schaken zal er een veiling gehouden worden met diverse bijzondere materialen en prijzen. De opbrengst van deze veiling wordt gebruikt voor het kopen van materialen voor de groeiende jeugdschaakafdeling en verdere ondersteuning van de club bij schaakwinkel De Beste Zet.

De veiling zal bestaan uit 2 onderdelen.
Het eerste onderdeel start al vanaf 19.00 uur. Er kan dan geboden worden op diverse materialen die uitgestald zullen staan in de clubzaal.
Vervolgens zullen er in de loop van de avond per opbod speciale materialen geveild gaan worden. Wat dacht u van een tekening van een partij uit het laatste wereldkampioenschap tussen Kramnik en Anand gemaakt door kunstenaar Pia Sprong en geheel belangenloos beschikbaar gesteld door haar. Prachtig. Daarnaast enkele bijzondere schaakspelen oa uit Indonesiƫ van Peter Kemner en Dick de Wit, een speciale antiquarische boekvoorraad van Michel de Wit en nog enkele verrassingen. Een bijzondere mogelijkheid waar op geboden kan worden zijn schaaklessen door grote spelers van onze club als Kresna Soerjadi, Dick de Wit en John Leer.
De kerstboodschap voor deze avond is dus duidelijk : neem wat extra geld mee !

Tijdens deze avond is er nog een ander bijzonder moment naast ook de lekkernijen van catering de Wit. U kunt zich namelijk laten vereeuwigen met uw club op de groepsfoto. Dit historische moment vindt plaats om een uur of negen. Ook interessant dus voor de (oud)-leden die niet willen schaken deze avond. Zo kunt u later in ieder geval aan uw familie of vrienden vertellen, ook al vindt u van uzelf dat u niet kunt schaken , dat u even lid bent geweest van deze club.

Inschrijven oud, huidig en nieuwe leden kan natuurlijk nog steeds via Kerstschaak@gmail.com of laat het weten aan Herman. Verdere aanmelding aan de zaal.
Vanwege de diverse activiteiten en om de avond vlot te laten verlopen gaan om 20.00 uur de klokken aan voor de 1e ronde. Dus wees er bij !

Geen opmerkingen: