zaterdag 6 december 2008

Kerstschaak komt eraan !

Het gonsde al een tijdje over de daken, maar het Kerstschaak op vrijdag 19 december komt steeds dichterbij !
We gaan dit keer spelen met 5-tallen en er heeft zich intussen een bekend team gemeld: De B4-Okito’s. We gaan kijken of zij naam kunnen houden die avond en dit keer ook nog ipv een 3e een 1e plaats kunnen bemachtigen.

Deze avond willen we een veiling houden. Het is voor u de ideale mogelijkheid om uw oude schaakmaterialen e.d. aan de man te brengen. Mocht u iets interessants hebben , laat het weten aan Herman van Malde. De opbrengst van deze veiling wordt gebruikt voor schaakmaterialen voor de club die gekocht zullen worden bij schaakboekenwinkel De Beste Zet. Hiermee steunt u onze club en schaakboekenwinkel De Beste Zet na het overlijden van Johan van Mil.

Daarbij zal deze avond in het teken staan van zeer speciale hapjes en drankjes. Zeker als meesterkok Michel de Wit in het spel is.

En om niet zonder kerstcadeau naar buiten te gaan zal er een extra dik nummer verschijnen van De Triomfator met oa herinneringen aan Frans Koevermans, verrassende kerstverhalen, alle remises van Dick de Wit van afgelopen 2 jaar, et cetera.

Let op: inloop , koffie en koek vanaf 19.00 uur tot 19.45. Aanvang toernooi 20.00 uur. Je kan je natuurlijk nog steeds opgeven als (oud of toekomstig) lid via kerstschaak@gmail.com , prikbord of bij Herman van Malde.

Geen opmerkingen: