woensdag 27 april 2011

Groep 3

In het vorige bericht was er een sprake van een "complicatie". Dat betreft het onaangekondigd wegblijven van Rinus van de Wetering, die eigenlijk tegen Henk van der Velden (wel opgedaagd) zou moeten spelen.

Gebleken is, dat er sprake van een misverstand was. Toegegeven, ik heb een gruwelijk hekel aan papieren uitslagen en probeer het maar al te graag zo mogelijk voorkomen/weg te werken "onder mom van...". Die kans heb ik gelukkig gekregen. De volgorde van spelers in de eindstand staat nu al vast, ongeacht de uitslagen van 2 nog te spelen partijen, waaronder die van Henk en Rinus onderling. Dan heb ik nu een heel sterke neiging van: "Laat elke partij alsjeblieft op een sportieve manier beslist worden !". Daarom heb ik besloten om die partij later alsnog doen te plaatsvinden. Dat is "intern" aan spelers van Groep 3 toegelicht.

3 Spelers hebben 8 punten bij elkaar verzameld. Dan moet de SB-score doorslag in de volgorde van die spelers in de eindstand geven. Op de 5e plaats is Tjerk Tinga beland en op de 4e plaats Jan Hendrik Leopold. Dat betekent, dat Peter de Joode als gelukkige, samen met Gerrit Boer en Adri Jumelet, mag promoveren.

Overmorgen zullen 2 partijen gespeeld worden:
Rinus van de Wetering - Henk van der Velden
Michiel Gerritse - Adri Jumelet

Groetjes

Peter dJ

Geen opmerkingen: