vrijdag 8 april 2011

Goud voor Adri !

Ja ! Het is Adri Jumelet gelukt: hij heeft Groep 3 definitief op zijn naam geschreven. In zijn partij tegen Peter de Joode kwam hij qua ruimte wel nauw te staan, maar Peter werd met wit nooit echt gevaarlijk: remise.

Gefeliciteerd, Adri ! Het is dit seizoen maar al te duidelijk gebleken, dat hij van zijn beruchte euvel genezen is ! Slechts 1x maakte hij een blunder, en wel in de partij tegen Tjerk Tinga, waarin Adri tot zijn blunder erg goed stond. In andere partijen was het Adri, die bepaalde, wat de uitslag zou worden. Kortom, een terechte groepswinnaar !

Door remise van Peter staat het nu vast, dat Gerrit Boer op de 2e plaats zal eindigen. De 3e plaats staat nog open: nu bezet door Jan Hendrik Leopold, maar gevolgd door Peter en Tjerk op slechts 0,5 punt achterstand. Peter en Tjerk moeten nog 1 partij spelen en wel juist tegen elkaar..... Als het in remise verzandt, is de kans groot, dat Jan Hendrik dankzij de beste SB-score van die 3 spelers, brons opgespeld zal krijgen. Maar dat is nog onzeker: nu hebben Jan Hendrik, Peter en Tjerk 44,5, 42,5 resp. 39 SB-punten, maar de laatste uitslagen moeten nog erbij opgeteld worden. Pluis Groep 3 op de interne competitie op CE-website maar uit, als je precies wil weten, hoe en wat.

Op 15 april zal Loek van Wely ons bezig houden, maar op 22 april kan de "complete" slot-ronde gespeeld worden (volgens mijn gegevens hebben nog niemand zich afwezig gemeld voor 22 april):
Michiel Gerritse - Adri Jumelet
Rinus van de Wetering - Henk van der Velden
Tjerk Tinga - Peter de Joode

Als ze allen op die avond opdagen, zal Groep 3 die avond helemaal uitgespeeld worden !

Peter dJ

4 opmerkingen:

PeterK zei

Van harte Adri!

JCA zei

Dat we live getuige mochten zijn van het kampioenschap van Adri. Zelfs nu heb ik nog een brok in mijn keel. Bovenstaand verslag geeft het goed weer. Peter de Joode duwde zijn pionnen naar voren als de randen van een steeds grotere ballon, maar Adri zat ontspannen achterover en neutraliseerde alle gebakken lucht. De ware winnaar. Adri, op naar je clubkampioenschap!

JCA zei

Groep 4
Martin - Ruud 0-1
Marco - Stoffer 1-0

Groep 2
Angelique - Jesus remise
Hans - John 1-0

Passagecup:
Marjolein - Henk remise
Michiel - Sophia 0-1
Piet - Eduard remise

Anoniem zei

Adri heeft ooit aangekondigt clubkampioen te worden. 15j geleden of zo. Misschien de nieuwe Johnnie C. Gefeliciteerd Adri.