zaterdag 26 maart 2011

Julian met overmacht nu al clubkampioen!

Het is een beetje ondergesneeuwd door allerlei berichten over teamsuccessen en jeugdsuccessen, maar in de interne competitie heeft Julian van Overdam in groep 1 een geweldige “Fischeriaanse” (Fischer werd in 1963/64 Amerikaans kampioen met 11 uit 11) prestatie neergezet. Na 11 ronden heeft hij 11 punten!! Daarmee is hij met nog twee partijen te spelen al clubkampioen. In de historie van Charlois Europoort is dit nog nooit vertoond. Woorden schieten tekort daarom hopen we dat Julian in het komende clubblad wat partijen zal analyseren. De eerste gelukwensen voor Julian ontvingen we op de redactie vanmorgen reeds, van niemand minder dan Louis van Gaal, hij schreef: “Is die Julian nou echt zo slim of zijn de anderen in die groep nou zo dom?!”

Julian van harte gefeliciteerd met je tweede titel op rij!

(Foto: Marcel Dirks)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je tweede titel!

Maurice Manoch

Ger in ' t Hout zei

Julian, van harte gefeliciteerd jongen. je heb het verdiend. alleen wat louis van gaal had geschreven slaat totaal nergens op. met de zin "of zijn de anderen in die groep nou zo dom". daar kan ik me zo kwaad over maken zo,n arrogante opmerking van louis die zogenaamd niets begrijp. louis moet met zijn eigen zaken bemoeien met zijn eigen voetbalclub. maar ik ben blij voor julian. ik gunt julian de titel van harte.

Kresna zei

Bobby Fischer is back! Van harte gefeliciteerd Julian met je 2e kampioenschap op rij!

Anoniem zei

Julian, van harte gefeliciteerd, maar iets minder machtsvertoon had best gemogen hoor:) Jammer dat onze onderlinge partij er niet meer toe doet, of is dat juist mijn geluk?!
Gijsbert