zaterdag 5 december 2009

Snelschaak

Wie houdt Van Baarle uit de finale? Durft Marco te participeren nu hij zeker weet dat hij zijn grote zus kan ontlopen (zij gaat immers trainen)? Heeft Michel de Wit voldoende zelfvertrouwen om mee te doen, of is hij verstandiger nu hij ziet dat de rest van de club steeds sterker wordt? Is Borst echt verhinderd of heeft hij alleen maar een slap excuus omdat hij in werkelijkheid bang is voor Van Malde en Van de Laar? Allemaal vragen waar we zaterdagavond het antwoord op weten!

 

Het antwoord:

Na een hele spannende middag waarin de strijd pas op het allerlaatst beslist werd plaatsten zich : Michel de Wit en Lendert v/d Ouden met 9,5 uit 11. 3e werd John Leer met 9 uit 11 ( dus niet geplaatst! ) ook niet plaatsten zich Arjan v/d Leij met 7,5 uit 11 en Hans van Calmthout met 7 uit 11  ( Hans haakte pas aan het einde af,) 6/7 werden Robin Lecomte en John van Baarle met 6,5 uit 11. Eduard Smits werd 8e met 4 punten. 9e Wang met 3 punten 10/11e Lorenzo de Wit en Jan Sybersma 1,5 uit 11 en laatste Robert Lecomte 0.5

Geplaatst tot nu toe :

Dick, Cor en Michel de Wit

Jan en Julian van Overdam

Lendert v/d Ouden, Maurice Manoch, en Gijsbert Kamerman.

De volgende kans om te plaatsen: het RSB snelschaak kampioenschap bij ons op de club. De 2 hoogst geƫindigde nog niet voor de finale geplaatste C/E spelers!

 

Cor de Wit

6 opmerkingen:

Arjan zei

Het blijft de 4e plaats die middag, maar volgens mij had ik er maar 7,5 ipv 8,5 (verlies van Lendert en John van Baarle, remises tegen Michel, John Leer en Robin, winst tegen de anderen)

Si Tumbuk zei

Kanonnen, zeg! Leer, Van Baarle en vd Leij nog niet geplaatst voor de finale: het zegt alles over de toenemende kracht van de club.

Zeer knappe prestaties overigens van vd Ouden en Van Calmthout!

We zijn benieuwd naar de laatste voorronde die gespeeld zal worden in januari.

Anoniem zei

hehe, eindelijk een beetje concurrentie :) Gijsbert

Si Tumbuk zei

Gijsbert, hoezo? Michel en Lendert zijn toch geen concurrentie voor jou?

JCA zei

Zijn er nog plaatsen over in de snelschaakfinalepoule?
Of wordt Gijsbert Kamerman op basis van zijn laatst behaalde resultaten automatisch tot snelschaakclubkampioen gekroond?

Anoniem zei

Hoewel dat op zich logisch lijkt, wil ik er ook best voor spelen. Samen met John ben ik ook erg benieuwd wanneer dit spektakel gaat plaatsvinden!
Gijs