maandag 12 november 2012

Gezellige zaterdag

Afgelopen zaterdag hadden wij de oplossers : uiteindelijk won onze Hans Uitenbroek voor Eddy van Beers en Andy Ooms. De B categorie werd een prooi voor onze Arjen Kouwenhoven !

Hierna GM Paul Motwani tegen 15 spelers. Uiteindelijk bleven we op de 0 steken. Hij won ze allemaal. Dhr.Gerritse, Arjen Kouwenhoven en Herman van Malde boden nog het meest weerstand. Voor iedere speler had hij een vriendelijk woord, een advies of een stukje analyse. Een lopende reclame voor het schaak. Na afloop presenteerde hij nog enige boeken aan onze spelers, ongetwijfeld om ervoor te zorgen dat we hem de volgende maal meer weerstand kunnen boeken.

Er werd nog een mooi schaakprobleem dat ter eren van Charlois Europoort gecomponeerd was, maar dan al 40 jaar terug gepresenteerd. Ik heb nog de term Grimshaw horen vallen. Ongetwijfeld treft u het binnenkort op deze site aan.Met hopelijk wat uitleg van Hans.

Hierna begonnen wij aan een gezellige en uiterst verzorgde feestmaaltijd. Verzorgd onder de leiding van Michel de Wit. Persoonlijk heb ik weer heel lekker gegeten en die reacties ving ik ook om me heen om.

Later arriveerden ook onze jeugdspelers en begeleiding uit Amersfoort om aan te schuiven. het was  nog lang gezellig.

Bedankt ook Ruud Kok voor het waarnemen van de bar.

 

Cor de Wit

Geen opmerkingen: