maandag 17 september 2012

Groep 3/Passage Cup

Als vervolg op het bericht van Andre Osinga wordt hier nadere informatie over Groep 3 gegeven.

Het is onduidelijk, welke en hoeveel spelers aan Groep 3 mee zullen doen.  Op het moment van het schrijven is me bekend, dat 7 spelers mee zullen doen. Maar nog niet iedereen heeft gereageerd/is benaderd (door onder andere John van de Laar). Het deelnemersaantal kan dus alleen hoger worden of in het negatieve geval gelijk blijven. Afhankelijk daarvan zal besloten worden, volgens welk systeem er gespeeld zal worden (enkelrondige of dubbelrondige systeem). Ook werd er over het Bonte-systeem gesproken.

Zoals Andre al schreef: er wordt momenteel ge-inventariseerd, wie aan Groep 3 mee zal doen.

Wegens die onduidelijkheid is de ondergetekene zo vrij geweest om op 14 september aanwezige Groep 3 spelers een wedstrijd voor de Passage Cup te laten spelen. Het is ook de vraag, wie de Passage Cup leidt, maar goed. In kader daarvan zijn 2 partijen gespeeld:

Peter van Soest - Jan Hendrik Leopold        1 - 0
Henk van der Velden - Martin in 't Hout       1 - 0

Op vrijdag 28 september zal de competitie van Groep 3 in principe starten. Maar hierlangs wil ik alle (potentiele) deelnemers oproepen om op vrijdag 21 september gewoon te komen schaken: ze zullen dan een partij voor de Passage Cup spelen. Zich van te voren aanmelden hoeft niet: als je daaraan mee wil doen, zorg dan dat je voor 8 uur aanwezig bent.

Peter de Joode

1 opmerking:

Ruud Kok zei

Op de alv heb ik het op mij genomen om de passagecup te leiden.
Uiteindelijk doen we het met elkaar.