donderdag 6 september 2012

Een nieuw seizoen

voor de schaak site

 

Gisteravond op de RSB vergadering heeft ons beker team de eerste ronde RSR Ivoren Toren geloot. Ons bekerteam is de regerend kampioen. Heeft weer wat bijgedragen aan ons roemrijke verleden. Net als de beroemde speelster waarnaar een straat vernoemd is.

Vrijdag hebben we de ledenvergadering, het bestuur ververst en vernieuwd zich. Een nieuwe jeugdleider is al gevonden in de persoon van John van der Laar, die met uw goedkeuring samen met o.a. Michel de Wit ( de aftredende jeugdleider ) de jeugd gaat leiden.

Filip Borst die ons de laatste periode als ondersteunend bestuurslid bijstond treed terug , tja pas getrouwd en pas verhuisd naar een mooie woning met nogal wat tuin er omheen, het bestuur gaat Andre Osinga voorstellen als ondersteunend bestuurslid, natuurlijk gaat hij ook een oogje in het zeil houden , met name de groepsleiders wat aansporen als de competitie vertraging op dreigt te lopen lijkt hem nu al toe te vertrouwen.

Marcel Dirks onze uitmuntende secretaris, en natuurlijk ook kersverse vader, blijkt tot nu toe onvervangbaar. Hopelijk lukt het ons tijdens de vergadering nog een opvolger te vinden. ( Ruud Kok heeft al aangeboden een aantal taken te willen ondersteunen ).

Als voorzitter hoop ik dit jaar weer veel prettige schaakmomenten op onze club te beleven en aan het eind van het seizoen mijn opvolger een club met een goed draaiende interne over te dragen.

Financieel gaat het steeds beter, een aantal leden wordt nog wel aangesproken om e hun achterstallige contributie te betalen. Onze penningmeester Lennard kan in ieder geval aankondigen dat de contributie niet verhoogd hoeft te worden.

Met onze steeds sterker wordende jeugd zijn vele teams dit jaar sterker geworden. Dat doet me veel plezier.

Wordt vervolgd op de ledenvergadering en in het nieuwe seizoen.

 

 

Cor

Geen opmerkingen: