zondag 12 februari 2012

Soepele overwinning op LSG 3

Eindelijk eens een middag dat alles op z’n plaats viel en iedereen een keer zijn nivo haalde.
De dag begon al lekker toen Marc een remise kon noteren tegen toch een 2000+ speler daarna 2 overwinningen van de man in vorm Hans en van mijzelf. 2-5 0,5 Cor voegde daar een halfje aan toe met een degelijke partij. 3-1. Robin deed ook weer eens een duit in het zakje een complexe partij wist hij winnend af te sluiten. Nu was er nog enkel een halfje nodig. Arjen tikte deze professioneel binnen door in de tijdnoodfase te claimen op 3 x dezelfde stelling de tegenstander was het daar niet mee eens, maar toen uiteindelijk de arbiter er aan te pas kwam was het toch werkelijk een remise.
Filip had mij al halverwege de middag verzekerd dat hij zou winnen ,maar het zou nog wel even duren, op Karpov achtige wijze melkte hij uiteindelijk het punt binnen! Zo zien we het graag!
Ten slotte verloor Jan Lagrain in een boeiende partij met wisselende kansen uiteindelijk toch tegen de sterke Mark Irwin (2218).
Met deze overwinning doen we goede zaken, met komende 3 wedstrijden tegen de relatief zwakkere ploegen kunnen we nog spelen voor een mooie klassering.

Lendert
(TL CE3)

Bekijk meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Marcel Dirks!

Lees ook het verslag van LSG 3.

2 opmerkingen:

Sascha zei

Hey lendert,

toch nog het wedstrijdformulier kunnen vinden of zuig je dit verhaal uit je duim :)

Zeker een mooi resultaat!

PeterK zei

Erg leuk verslag van LSG, over een instortend tafeltje en Cola light die over de datum was.. (zie onder verslag Lendert voor de link)