maandag 7 februari 2011

Internetteam door naar finalepoule!

Het eerste internetteam heeft zich geplaatst voor de finalepoule van de nederlandse clubcompetitie! De laatste wedstrijd werd vorige week gespeeld en er moest met 16-0 gewonnen worden om door te gaan en de Pion voor te blijven. De tussenstand was 15-0 in het voordeel van CE maar toen waren er wat probleempjes met de partij van Jan. De teamleider van de tegenstander gunde ons echter de overwinning en verstuurde 16-0 als uitslag. Maar dit was natuurlijk een doorn in het oog van de teamleider van de Pion en als wijze oplossing werd uiteindelijk besloten om de wedstrijd van Jan alsnog deze avond te laten spelen. Jan won deze gemakkelijk en zodoende blijven we de Pion voor en mogen we ons gaan opmaken voor de finalepoule! Hopelijk kunnen Roger, Lendert, Gijsbert, Jan, Michel en ondergetekende het goede spel vasthouden. Vooral Roger houdt flink huis: hij heeft inmiddels een monsterscore opgebouwd en is haast onverslaanbaar in het vluggeren. Hopelijk komen er veel mensen supporteren in de finale! Data en tijden volgen nog.



Julian

7 opmerkingen:

Charles Kuijpers zei

De teamleider van De Pion (dat ben ik dus) had met eigen ogen gezien wat er op de avond van de wedstrijd gebeurde.......
Nu het resultaat alsnog min of meer regulier is behaald, wens ik jullie succes in de finalepoule!

Julian zei

De teamleider van CE (dat ben ik dus)zag het ook. Maar helaas zag iedereen wat anders, dus gelukkig is besloten tot overspelen.

Anoniem zei

Als onafhankelijke toeschouwer vind ik het gebeurde (we mogen er kennelijk niet over praten) ongehoord. Jammer dat zulke dingen nog gebeuren. En dat er altijd anderen zijn die hieronder lijden...

JCA zei

Dit maakt nieuwsgierig, staat het fimpje met de daders/helden op youtube? Is het Max Euweplein volgestroomd met honderdduizenden schakers? Halen we 2012 nog?
Help! Wat is er gebeurd?

Julian zei

Anoniem, welk gebeurde vindt je ongehoord? Dat het playchess-indelingsysteem faalde? En je mag er gerust over praten hoor. Alleen wel het liefst met een naam als dat niet teveel gevraagd is.
En verder vind ik ook dat JCA gelijk heeft; laten we nou geen drama van zoiets onbenulligs maken.

Sascha zei

Wellicht bedoelde anoniem de voetbalwedstrijd Spanje-Malta, waarin Spanje met grote cijfers moest winnen om door te gaan naar het WK ipv Nederland (1986?). Anders kan ik er geen kaas van maken.

In ieder geval succes in de finalepoul, kijken hoe het gaat tegen de elite van Nederland.

Arjan zei

Dat ging om plaatsing voor het EK in '84. Succes!