donderdag 26 november 2009

Uitslagen passagecup

Voordat ik mijzelf belachelijk maar met het aanbieden van excuses voor de late berichtgeving, zou ik eerst ieders aandacht willen vragen voor wederom een uitstekende prestatie van één van onze jeugdleden. Ditmaal was het Nancy Kirana die de aandacht op zich wierp door niemand minder dan Ton Dulk te verslaan! Ton is niet alleen een ervaren 1900-speler met een uiterst solide stijl, hij verkeert de laatste maanden ook nog eens in prima vorm.
Ton was achteraf vol lof over Nancy's kwaliteiten; het kan niet anders dan dat zij bezig is een tweede kwaliteit te cultiveren: haar spel was kwalitatief reeds goed, nu zien we het haar steeds vaker lukken goede stellingen om te zetten in positief eindresultaat. Al met al heeft ze inmiddels een behoorlijk aantal punten verzameld in de strijd om de passagecup.
Een ander jeugdlid was nog iets te zwak voor één van de coming men: Angelique verloor van Eduard. Heel leuk was overingens dat Gerard Brand weer deelnam: hij versloeg André Coenen, al verried hij achteraf dat hij tijdens de partij benauwde momenten had beleefd.

Nancy Kirana-Ton Dulk 1-0
André Coenen-Gerard Brand 0-1
Eduard Smits-Angelique Osinga 1-0

Geen opmerkingen: