vrijdag 13 november 2009

Zondag 1e ronde KNSB Internet Club Competitie

Zondag a.s. is de eerste ronde van de nieuwe internet competitie voor clubs van de KNSB. Ook Charlois Europoort speelt met een team in deze competitie mee. De competitie bestaat uit 9 ronden zwitsers en wordt gespeeld van 1 november t/m 30 juni. In de eerste ronde spelen wij tegen SV De Toren. Er wordt gespeeld met viertallen in een all play all  en de bedenktijd is 3 minuten + 3 seconden per zet er bij. In een wedstrijd zijn dus 16 bordpunten en 2 matchpunten te verdienen.
Voor een vrije ronde krijgt een team 10 BP en 2 MP. Er wordt gespeeld via Playchess in de "meeting point" kamer van de KNSB (daar waar je binnenkomt als je inlogt). Waarschijnlijk spelen wij met Dick, Julian, Lendert en Gijsbert. Omdat wij thuis spelen leveren wij de wedstrijdleider en dat zal zijn Meneer Perkt. Aanvang is 20:00 uur, komt allen kijken! De live-scores zijn te volgen via: www.charloiseuropoort.nl/externe/iccknsb.html

Voor wie Playchess nog niet heeft geinstalleerd op de computer hier de uitleg van de KNSB. Voor meer info over de internet clubcompetitie, zie deze pagina.

1 opmerking:

Mokumtiger zei

Die arbiter benoemen, gaat alle Perk-meneren te buiten.