dinsdag 1 september 2009

4e Charlois Europoort Schaakfietstocht a.s. zondag!

Aanstaande zondag is het dan zo ver, de alweer 4e Charlois Europoort Schaakfietstocht! De tocht is deze keer weer dicht bij huis en zal starten in Maassluis. We verzamelen bij het pontje van Maassluis tussen 09:30 en 10 uur. Uiterlijk 10 uur willen we vertrekken!

We rijden in principe de volgende driehoek: Maassluis-Hoek van Holland-Kijkduin-Maassluis. De terugweg verloopt via Wateringen, dan het leukste en kleinste dorpje van Nederland 't Woudt, Schipluiden, de Broekpolder, de Foppenplas en terug naar Maassluis.

Op de heenweg willen we in principe het volgende doen: we varen vanuit Maassluis naar de overkant en rijden over de landtong van Rozenburg naar het uitkijkpunt aan het einde. Van daar gaan we een klein stukje terug en nemen we de Fast Ferry naar Hoek van Holland, een schitterend tochtje over een van de drukste vaarroutes en de mooiste havens van Rotterdam van ongeveer 40 minuten. Eenmaal in Hoek van Holland pikken we dan de route weer op en rijden richting Kijkduin. Onderweg nemen we diverse stops maar zeker in 't Woudt voor een plak Woudse Koek met koffie. De weersverwachting voor zondag is prima!
Er zijn reeds tien(!) bevestigingen van deelname, waaronder eindelijk ook de Baksteen uit Maassluis!

Tot zover, heb je nog vragen mail gerust! Aanmelden kan via: fietstocht@charloiseuropoort.nl

Geen opmerkingen: