woensdag 9 juni 2010

Zomertoernooi: indeling ronde 3

Ronde 2 bracht een aantal mooie uitslagen met zich mee: Ruud van Hooff en Arjen Kouwenhoven verliezen en uiteraard had ik hen de overwinning wel gegund; wat ik wil zeggen is dat het voor de competitiespanning goed is als zulke sterke spelers reeds in ronde 2 hun huid niet zeker zijn. Gelukkig hebben zij nog alle kans zich te herstellen en bij zich voegt zich Sten Goes, die na 2 byes de achtervolging gaat inzetten op de kopgroep.
Respect voor Tinga, die de formidabele prestatie leverde door Kouwenhoven te verslaan en voor Trimp, die weliswaar altijd ijzersterk is geweest, maar na een lange periode van inactiviteit verleden jaar nog wat moeite leek te hebben terug te keren in het wedstrijdschaak. Met een zege op Ruud van Hooff bevestigt hij dat het zo langzamerhand wel in orde is.
Een verdere schifting zal nu plaatsvinden onder degenen die nog 100% hebben en in de groep mensen die 1,5 punt hebben, zitten nog diversen met wie rekening gehouden moet worden.
Toto slot: iedereeen heeft gegarandeerd een partij; als het door welke oorzaak dan ook oneven wordt, wordt Borst automatisch reserve (al zal ook Borst er enkele vrijdagen niet zijn).

De Wit-Thoma
Tinga-Schroer
Trimp-Uitenbroek
vd Ouden-Den Boer
Goes-Coenen
v Hooff-Veelenturf
Boer-Kouwenhoven
vd Velde-Borst
Verheij-Beijen
Overduin-Gerritse
Smits-Van Baren
Jumelet-Osinga
v Ravestein-Sprang
In 't Hout-Zhi Yang Fan

Geen opmerkingen: