zondag 6 juni 2010

Geslaagde afsluiting seizoen training met grootmeesters



Een warme dag en dan doorbrengen in de Passage? Meer dan de moeite waard. Zondag 6 juni 2010 stond in het teken van de laatste trainingsbijeenkomst in een serie trainingsdagen met de grootmeesters John van der Wiel en Paul Motwani.




Terwijl de cursisten van 1 uur 's middags tot half 6 met de grootmeesters aan de slag gingen, waren Michel de Wit en zijn vrouw Petra alsmede de ouders van Marco en Nancy Kirana druk bezig om een uitgebreid buffet te verzorgen.

De deelnemers van deze trainingsessie waren het er allemaal over eens dat zij hopen dat volgend seizoen John en Paul ons wederom in hun kennis willen delen.

Na afloop van de training was er een zeer gezellig samenzijn van alle deelnemers, enkele ouders en de grootmeesters en mochten wij genieten van de zeer professionele kookkunsten van onze eigen Michel de Wit.



Rond 8 uur kwam er een einde aan een geslaagde dag en ging iedereen huiswaarts.

Klik hier voor de foto's!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Klasse dat dit allemaal wordt georganiseerd! Steken andere clubs toch wel erg bleekjes bij af lijkt me. Ga zo door!

Anoniem zei

Andere clubs doen het dan ook zonder geldschieters die grootmeesters betalen voor een training. O ja, en spelers voor het eerste en John Lee... o nee die laatste natuurlijk niet.

PeterK zei

Beetje erg kort door de bocht, het meeste dat wij organiseren voor de leden heeft niets met GM's of geld te maken. Ook zonder GM's zouden er dergelijke gezellige trainingen zijn. Ik voel overigens geen behoefte vergelijkingen te trekken met andere clubs, iedere club heeft wel leuke en aparte aktiviteiten. Laten we met z'n allen maar zorgen dat er zoveel mogelijk mensen gaan (en blijven!) schaken en onderling zoveel mogelijk samenwerken.

Si Tumbuk zei

Volgend jaar training van George en Ringo!

Anoniem zei

Mee eens PeterK. De eerste anonieme reactie zette de deur natuurlijk wijd open voor zo'n mooie sneer. Hopelijk krijgen we tijdens het WK ook een aantal van die schoten voor open doel!