maandag 21 juni 2010

Vanavond actie op Playchess!

Vanavond wordt de internet clubcompetitie van de KNSB voor ons afgesloten met de wedstrijd tegen Spijkenisse. We zijn verwikkeld in een spannende strijd om de 3e plek, hetgeen in dit veld een uitmuntende prestatie zou zijn. Maar de marges zijn zeer klein. We staan slechts een bordpuntje voor op de nr.4 Pion Roosendaal en twee puntjes op nr.5 SV Wageningen. En zelfs daaronder zijn er nog vele ploegen die ons kunnen inhalen, er zijn immers per ronde 16 bordpunten te verdienen. Alleen een grote uitslag gaat ons dus ver brengen. Spijkenisse zal dat niet zomaar laten gebeuren en dus krijgen we ongetwijfeld een mooie wedstrijd te zien. We starten om 20.00 uur in het zgn. “Meeting Point” van de KNSB op Playchess. Supporters zeer welkom! We treden aan met Julian, Jan jr., Lendert en Gijsbert. Succes heren!

7 opmerkingen:

Sascha zei

Succes heren!

Anoniem zei

Ligt het aan mij of is de actualiteit van deze site aan het afnemen? Hoe is dit afgelopen???

Anoniem zei

Uitslagen van het zomertoernooi staan er trouwens wel snel op, dat moet gezegd. Alleen weinig commentaar erbij.

PeterK zei

Ja het ligt aan jou, aktualiteit neemt niet af maar jouw gezichtsvermogen. De uitslag stond al bijna direct na de match in de twitterkolom rechts. Twitter is onze snelste infovoorziening.

Anoniem zei

Ik had het ook niet gezien en maar op playchess gekeken bij de uitslagen. Wat meer opvallender maken of rollende teksten gebruiken zodat het duidelijk is dat het het laatste nieuws betreft?

PeterK zei

Twitter is altijd ons laatste nieuws, ieder bericht dat namelijk op de blog verschijnt staat ook direct op Twitter (wordt automatisch gegenereerd), daarnaast bevat Twitter dus meer (kort) nieuws dan de blog zelf. Kwestie van jezelf aanwennen de twitterpagina te lezen, of wellicht zelf te gaan twitteren, hoef je ons alleen maar te volgen op twitter (via je telefoon bv) en deze blog niet eens meer te bezoeken :-)

Arjan zei

In de agenda staat 10 juli finale snelschaakkampioenschap. Is er ook ergens te lezen waar/wanneer/hoe/wie?