woensdag 23 juni 2010

Indeling ronde 5

Het zomertoernooi begint in de spannende fase te komen. De grootste kanshebbers op de zege zijn momenteel Trimp, Schroër en De Wit. De twee eerstgenoemden moeten vrijdag a.s. tegen elkaar. Helaas is Trimp in ronde 6 verhinderd, wat hem ernstig zal hinderen in de strijd om de eindzege. Niettemin gaat het uiteraard om het spel en ik neem aan dat Roel tot heden erg tevreden over zijn terugkomst op niveau.
Er zijn nog 4 spelers met slechts een half puntje achterstand op de koplopers. Beijen speelt prima, maar heeft nu een zware loting tegen Cor. Thoma krijgt een zware dobber aan vd Ouden, die ongetwijfeld revanche zal willen nemen voor zijn naderlaag tegen Trimp. Ook Uitenbroek en Kouwenhoven hebben een zware loting, namelijk tegen elkaar.
Al deze namen zijn nog kanshebbers op de eindzege. In de onderste regionen vinden we verrassenderwijs Verheij, die evengoed in de subtop had kunnen staan. Gerritse en Overduin draaien goed; Van Oosterom is terug van vakantie. Maar wie écht goed naar boven aan het komen is, is wederom een jeugdspeler: Angelique Osinga. Ook Lennard den Boer draait lekker mee. We gaan zien wat het vrijdag wordt!

Trimp-Schroër
De Wit-Beijen
Uitenbroek-Kouwenhoven
Thoma-vd Ouden
Coenen-Den Boer
Tinga-Osinga
Overduin-Van Hooff
Gerritse-Van Oosterom
Boer-Veelenturf
Jumelet-Van Baren
Smits-vd Velde
Verheij-Dueller
In 't Hout-Sprang
Van Ravestein reserve

Geen opmerkingen: