zondag 3 mei 2009

Trots en tevreden.

Als ik als voorzitter een toernooitje speel, zoals bv. vorige week het 30ste Gorzen toernooi in Schiedam, zijn er veel spelers die mij aanspreken en zeggen dat het erg goed gaat met C/E. Ik win groep 2 en er zijn mensen die zeggen dat C/E dit seizoen bijna alles wint. Verder zijn er dan ieder toernooi mensen die mij vertellen er over te denken om bij ons te komen spelen. Het wordt misschien gezellig druk volgend seizoen!!

Een jongetje van 7 Andrew St. George wint de onderste groep gedeeld. Zien we hem in de toekomst in onze sterke jeugdopleiding verschijnen ? Zojuist is Sophia Thoma 2e geworden in haar klasse ( C- meisjes ) en plaatst ze zich voor het Europees Kampioenschap, Julian werd 3e ( jongens C ) en Jan zat goed te spelen en werd gedeeld 6e. Robin was natuurlijk al kampioen van Nederland in zijn klasse. ( Angelique speelde ook lang leuk mee, eindigde op 4 punten ) De jeugdafdeling draait goed, wordt sterker en sterker en groter.

Intern zien we bikkelharde strijd. Het wordt leuk om aan het einde van een seizoen de balans op te maken wetend dat het bestuur minimaal 2 plaatsen extra voor groep 1 en groep 2 vrij te besteden heeft. Met John van Baarle en Matthieu Middelkoop zijn er al sterke aanmeldingen. Vergeet ook ons jeugdpromotiebeleid niet. We zullen zien.

Ons zomertoernooi komt eraan, al zullen sommigen van u liever de Passagecup proberen te winnen.

Dan is er ons jeugdtoernooi de 24e mei en de ontmoeting met onze Belgische vrienden 30 mei ( met verzorgde maaltijd ).Ons rapidtoernooi zit er ook aan te komen.

De club bruist. Uw voorzitter is tevreden.Al wordt hij misschien komend seizoen het eerste team uitgeschopt door zijn broertje.

Geen opmerkingen: