donderdag 14 augustus 2008

3e Schaakfietstocht


Eindelijk weer eens wat nieuws van het fietsfront! De 3e Charlois Europoort Schaakfietstocht staat namelijk voor de deur. Gekozen is deze keer voor ZATERDAG 30 AUGUSTUS. Als uitwijkdatum hebben we zaterdag 6 september. Mocht blijken dat te veel mensen die datum prefereren, of wanneer de weersomstandigheden te slecht zijn, dan wijken we uit.
Als startpunt van de tocht is gekozen voor metrostation Spijkenisse Centrum. Dit lijkt ons goed bereikbaar, in het weekend mag immers de fiets mee in de metro en ook valt er goed te parkeren aldaar voor die mensen die met de auto komen.

Nadere gegevens en met name de starttijd worden nog bekend gemaakt via onze mailinglijst (geef je op via fietstocht@charloiseuropoort.nl). Ga er maar van uit dat de starttijd niet veel zal verschillen met de vorige rit, zo rond half tien, tien uur dus.  Heb je dus zin om mee te doen geef je z.s.m. op. Ook als je liever 6 september gaat, geef het even aan.  Zoals altijd is de rit beperkt tot plusminus 60 km, net als de vorige edities. En ja, Paris Hilton rijdt deze keer ook mee!

Groet,
Frank Hendriksma  & Peter Kemner

Wekelijks fietsnieuws is te vinden op onderstaande fietsweblogs:
Frank Hendriksma: http://degiantuitschiedam.blogspot.com/
Hans van Calmthout: http://chesscycle.blogspot.com/
Martin van der Hidde: http://debaksteenuitmaassluis.blogspot.com/
Peter Kemner: http://eenzameschaker.blogspot.com/

Geen opmerkingen: