woensdag 30 november 2011

Indeling Groep 2 2 december 2011

Nu binnen enkele weken de helft de interne competitie er op zit, zitten wij in groep aardig op schema. er zijn er een paar die nog achter liggen, maar die hebben alvast een goed voornemen van 2012.

Dat heeft iedereen ook wat betreft het afsnoepen van een vol punt van de twee personen die dit seizoen nog geen partij in groep 2 hebben verloren. Hans van Calmthout en Ton Dulk. Hans gaat het zwaar krijgen als hij de achtervolging op Ton gaat inzetten, tenzij Cees hem nu al een handje gaat helpen door Ton in de wielen te gaan rijden. Als hem dat lukt komen er weer heel veel mensen in aanmerking voor de toppositie en de gouden wikkel naar de eerste groep.

Vergeet namelijk niet dat vorige week Piet een zeer waardevol halve punt bij Theo weg snoepte. Dat lukte Adri Jumelet ook bij de meester wedstrijdleider Gerrit Boer. Daarmee is de strijd om degradatie te voorkomen minstens zo spannend als die om door zolderluik te mogen heen kruipen. En bij dergelijke spannende zaken heb je altijd bobo's die zich er inmengen. Dit keer mogen ze tegen elkaar.


Voor vrijdag 2 december 2011 gaan de volgende partijen worden gespeeld:

8. Ton Dulk - 11. Cees van Oosterom
5. Piet Verheij - 10. Eduard Smits
2. Gerrit Boer - 7. Theo Zoetemeijer


Voor de Passagecup:

Adri Jumelet - Tjerk Tinga

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb al eerder afgezegd voor deze avond.

Cor de Wit

Ton zei

Ton - Cees 1-0; Piet - Eduard 0-1; Gerrit - Theo ?

Gerrit Boer zei

Gerrit - Theo 0-1