dinsdag 23 november 2010

Internetteam speelt gelijk tegen Pion

Het eerste internetteam heeft zijn tweede wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld met 8-8 tegen de Pion uit Roosendaal. Lange tijd leek het erop dat we zouden gaan verliezen, maar in de laatste ronde werd plotsklaps met 3-1 gewonnen! Er had zelfs meer ingezeten als ondergetekende van een lager gerate speler had gewonnen (of remise). Maar met internetschaak weet je het nooit.Uiteindelijk een terechte uitslag. Hier volgen de persoonlijke scores:


-Roger Meng: Liet wederom zijn enorme kracht in het internetschaak zien. 4 uit 4! Won elke partij met gemak.

-Lendert van den Ouden:1.5/4, speelde zijn eerste wedstrijd (was eerste wedstrijd wedstrijdleider) en er had wellicht nog meer ingezeten, als gewonnen stellingen werden gewonnen.

-Gijsbert Kamerman: Begon niet goed met o/3 maar maakte alles goed door in de beslissende laatste ronde te winnen.Hij begint steeds beter te spelen.1/4

-Julian van Overdam: Startte ook niet goed met 0.5/2, won daarna wel maar de laatste ronde werd weer verloren.1.5/4

Zoals u ziet heeft dit team potentie!

Julian

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Als arbiter was ik afgelopen zaterdag tot heel laat bij de pion-nezen, en mi werd gevraagd vanavond mee te spelen, maar ik moest zo nodig Ajax bekijken. Hoe fout kan een mens zijn.
Heren, en heeertjes: een perfect seizoen, en ga zo verder met crescendo!

Charles Kuijpers zei

Het was een zeer spannende wedstrijd en de uitslag lijkt me wel rechtvaardig. Toch een opmerking: Roger Meng won niet alle partijen met gemak, hoor! Tegen Gossef stond Roger op de 25e zet aanwijsbaar verloren, doch Gossef ging toen in de fout. Overigens veel respect voor die Roger: wat is hij scherp!

Si Tumbuk zei

De conclusie is dat ze bij Ajax nog heel wat van Roger Meng kunnen leren!

Jan Jr zei

Roger is gewoon de Suarez van Ajax in zijn schaakteam, alleen bijt hij niet in zn tegenstanders...