vrijdag 15 januari 2010

CE 6 wint in Waddinxveen met 5-3

Zoals de titel al aangeeft heeft het zesde team op donderdag 14 januari zijn uitwedstrijd tegen CSV 3 in klasse 3C van de RSB gewonnen. Winst was er voor Robin (1) en Robert (8) Lecomte, voor Coen van Baren (2) en Gerrit Boer (3) en voor de matchwinnaar Rinus van de Wetering (6). De beide invallers verloren: Adri Jumelet (4) vocht na de verdediging van een gepend stuk verloren te hebben als een leeuw, maar de klauwen waren niet scherp genoeg meer, en Michiel Gerritse (7) verloor pionnen en de partij. Eduard Smits (5) kon het ondanks grote inspanningen om het tij te keren niet bolwerken na een kwaliteit achter gekomen te zijn.
We kunnen misschien de tweede plaats in de poule nog bereiken, maar zijn daarbij afhankelijk van de resultaten van andere clubs. Gezien de speelsterkte van de tegenstanders in ronde 6 en 7 moeten we die matches in februari en maart kunnen winnen (ik weet het, dergelijke uitspraken zijn gevaarlijk). Geeft een tweede plaats eigenlijk ook promotierechten?
Tja, Piet en Angelique, ook zonder jullie kunnen we winnen. Maar we waarderen het zeer als jullie in de laatste ronden weer meedoen. Winst is dan vrijwel zeker. En Angelique nog van harte een voorspoedige betering van de wonden gewenst.
Tot slot moet gezegd worden dat de aanwezigheid van Arjan van der Leij als supporter op prijs gesteld werd. Al durf ik niet te beweren dat hij onze krachten zo stimuleerde dat wij daardoor wonnen. We vertrouwden terecht op eigen kracht.

Geen opmerkingen: