zaterdag 16 januari 2010

KNSB bekerviertal wint van Spijkenisse


Er zal vast een verslag volgen maar gewonnen hebben ze.

Aan bord 1 speelde Marco Kirana 2149  tegen Rick Lahaye 2370 een wilde partij die eindigde in een overwinning voor Rick. Bord 3 Michel de Wit 2290  won van Maurits van der Linde 2158

Bord 4 Julian van Overdam 2172  wint van Erik Both 2232 en vervolgens stelt Jan van Overdam aan bord 2 2022 de overwinning veilig door remise te spelen tegen Tony Zhang 2223.

Een mooie overwinning.

Cor
Foto: Marcel Dirks, meer foto's HIER.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel knap! Spijkenisse kwam niet bepaald verzwakt op.

Si Tumbuk zei

Jongens, hier is maar één woord voor: FAN-TAS-TISCH! Een viertal dat bestaat uit één ervaren kanon en maar lieft DRIE jeugdspelers van jonger dan 15 jaar dat een geweldig sterke tegenstander (gemiddeld 2250!) verslaat. Ik wist dat ooit de dag zou komen, maar nu het zover is, is het wél genieten...

Anoniem zei

Volgens het verslag(je) van Spijkenisse kwam het door onze taktische opstelling. Vreemd, want Michel zat juist een beetje aan de hoge kant nog.

Sneeuwwitje zei

Heel mooi gedaan hoor! Gefeliciteerd. Het was inderdaad een taktische opstelling lijkt mij. Michel zou in de juiste opstelling op 4 moeten zitten dat klopt ook. Maar je wilt zo'n wedstrijd toch ook een beetje spannend houden :-)
Dus een team met 1 Popovic 2 Van Beers 3 Ooms en 4 Michel leek iets overdreven voor deze wedstrijd.