zaterdag 2 februari 2013

Gedegradeerd!

Het is spannend in de promotieklasse!
Overschie en Rokado  lijken richting een climax te gaan in de laatste ronde. De uitslagen in deze ronde zitten veelal rond de 4,5-3,5.
Gisteren ook weer: het zag er allemaal best goed uit voor CE4, met winstpartijen van John en Erik. Een puntendeling aan bord 1 tussen een oud-clubkampioen van Charlois Europoort en de toekomstig clubkampioen. Carel kwam tekort tegen een gefocuste Johan Quist, en Kees leek meer te krijgen dan een gelijkspel, maar dan had hij waarschijnlijk toch vroeger op moeten staan tegen Eric Hoogenes? In de tijdnoodfase kwam de kwaliteit van de 3-Torens alsnog bovendrijven. Viktor en Eduard verloren grip en Ab moest het remiseaanbod wel aannemen.

Met de andere teams op vier punten is de degradatie een feit.
Mijn voorstel: Wij organiseren een gezamenlijke slotronde bij ons met de nodige hapjes en drankjes, en dan nodigen we Dhr. Damhuis ook uit?

PS: Op de terugweg nog even met een niet nader te noemen bestuurslid wat shoarma naar binnengeblaft!!!
Dat was wel even nodig na deze degradatiewending.

Het officiele verslag volgt nog...

4 opmerkingen:

PeterK zei

Jammer jongens! Maar jullie waren ook wel erg slecht dit seizoen. Sorry. Benieuwd trouwens wie die oud-clubkampioen is??

JCA zei

Je hebt gelijk Peter! Blijkt een 1900-speler als Batenburg ooit kampioen van CE geweest te zijn, terwijl een Jan de Wit nooit clubkampioen schijnt te zijn geweest. Rare jongens die CE'ers...

Ton zei

Om nou zo te reageren... http://www.ad.nl/ad/nl/1021/Meer-sport/article/detail/3387795/2013/02/03/Boze-schaker-slaat-tegenstander-hersenschudding.dhtml

JCA zei

Zo slecht zijn we ook weer niet. Wanneer je naar de bordpunten kijkt, doen we best nog aardig mee.

Blijkt dat we ons nog makkelijk kunnen handhaven! We hebben zelfs misschien aan 3 punten uit twee wedstrijden genoeg.
Dus we blijven knokken!