zondag 8 mei 2011

Roger en Sophia Nederlands kampioen!

In aansluiting op mijn vorige bericht: Roger en Sophia hebben hun eerste plaats niet meer afgegeven en zijn Nederlands kampioen in de B-categorie. Langs deze weg van harte gefeliciteerd!!!

7 opmerkingen:

Gerrit Boer zei

Waarbij ik me van harte aansluit. Ook van de andere jeugdspelers van CE die meededen aan het NK heb ik genoten. Jammergenoeg kan niet iedereen kampioen worden.

JCA zei

Best nog een laatste spannende pot tussen Angelique en Sophia. In eindspel heel cool gespeeld. Als ik later groot ben wil ik mijn eindspel onder druk ook zo mooi uitspelen!

Van harte gefeliciteerd!

Anoniem zei

In de B-categorie jeugd zijn we 1 2 en 3 geworden! Tot 16 jaar hebben wij de beste jeugd van NL in huis. Roger zou in de A-groep ook favoriet geweest zijn. Dat belooft wat! Gefeliciteerd Roger, Marco,Julian, Sophia!!
Gijsbert

Kresna zei

Van harte gefeliciteerd Sophia, Roger, Marco en Julian! Ongelooflijk wat een sterke jeugd hebben we!

Si Tumbuk zei

Felicitaties evengoed voor de CE'ers die niet aan de top hebben meegedaan; kijk bijvoorbeeld naar Maurice Manoch die het heel moeilijk had in de loodzware A-groep, onderweg ook nog eens zijn vorm moet zijn kwijtgeraakt, maar zich niet uit het veld heeft laten slaan en met een eindsprint van 2 uit 2 (winst op onder anderen Christopher Brooks, 2036 en op papier dus duidelijk sterker dan Maurice) karakter heeft getoond!

Anoniem zei

Super dank voor je woorden Filip.

Maurice Manoch

JCA zei

Action speaks louder than words: Maurice aan kop in zijn klasse. Dit met een mooie TPR. Gefeliciteerd!
Sowieso veel prachtige TPR's bij CE-spelers.