zaterdag 17 december 2011

Rotterdamse Derby onbeslist

Vooraf zou ik tevreden zijn geweest met de 4-4 tegen stadsgenoot RSR 2, echter tijdens de wedstrijd zat er zeker meer in. Hier het relaas….
Cor opende de score hij sloeg een pion op b2, of het goed of niet goed was we weten het niet… Hij bleef hem voor in ieder geval voor, toen tegenstander Philip Westerduin nog wanhopig op zoek ging naar compensatie viel al snel het doek 1-0. Daarna werd het 2-0 Hans ( ex-club-kampioen en niet te vergeten regerend oliebollen kampioen) mocht het opnemen tegen de RSB kampioen Leo Kranenburg. Hans plaatste het goed getimede 5.a3 en Leo moet gedacht hebben dat kan niet goed zijn, maar ging toch in de complicaties ten onder, met een stuk voor schoof Hans het geruisloos uit.
Daarna volgden een serie remises te weten van Ab, mijzelf,Filip en Arjen. Een goede consolidatie van de voorsprong. Niets leek een overwinning in de weg te staan, helaas ging Angelique in tijdnood onderuit en verblunderde Robin zijn gewonnen stelling tegen ons oud-lid Paul Batenburg, een zure appel dan toch nog.
De competitie voor dit jaar zit erop, de tweede helft gaan we zeker scoren aangezien we dan de relatief zwakkere ploegen zullen treffen. Volgende ontmoeting is in Amsterdam Oud-Zuid tegen Caissa, een mooie confrontatie.

Lendert (TL CE3)

1 opmerking:

Sascha zei

handhaving is weer een stap dichterbij