zaterdag 25 september 2010

CE 2 vrij gemakkelijk langs SO 2


Het 2e team is dit jaar nogal veranderd van samenstelling, de ervaren rotten zijn verwisseld voor jeudig talent. Voor de teamleider altijd maar even afwachten hoe dit uitpakt. En hoe pakte het uit!

Schijnbaar moeiteloos werd Rotterdam 2 weggezet.

Een rondje langs de borden.

Lennard opende de score, tegenstander Gerrit Markus had duidelijk geen kaas gegeten van de zwarte opzet en dacht op een bepaald moment zich f4 te kunnen permitteren, niet dus er verdween een stuk van het bord. 1-0

Maurice was intussen met een scherp mes door de franse brie van Marius Strijdhorst gegaan en niet veel later stond er 2-0 op het scorebord.

Toen een onverwachtse domper Marc had een uitstekende stelling bereikt tegen Schroeder , maar was zijn telefoon vergeten uit te zetten of hij had um wel uit staan maar per ongeluk weer aangezet of zoiets….

In ieder geval zijn telefoon ging af…. Schroeder was er uiteraard als te kippen bij om de partij te claimen 2-1.

Daarna mocht ik het punt bijschrijven een onnauwkeurige zet in de opening koste tegenstander Kastelein 2 pionnen en uiteindelijk de partij 3-1

Cor had in een rustig opgezette partij Henny Versteeg weten te verschalken 4-1.



Nieuwe aanwinst Eva Baekelant (foto boven) werd de matchwinner in een iets betere stelling bood ze remise aan tegen de altijd innemende Martin Noordijk die dit niet kon weigeren. 4,5-1,5.



Toen werd het nog een lange zit om te zien wat de eindscore werd. Andere nieuwe aanwinst Albin Dal Borgo (foto boven) speelde uiterst geconcentreerd en geduldig tegen Logmans een wat mindere stelling werd langzaam aan een steeds betere en met ijzeren hand werd Huibert tenslotte opgebracht. 5,5-1,5.

Als laatste was Sophia nog bezig, kennelijk wou ze nu maar eens de toreneindspel lessen van Dick de Wit eens goed in de praktijk brengen. Want het toreneindspel tegen Edwin Vreugdenhil werd tot op het bot uitgevochten, met als logische resultaat remise.

6-2 een mooi resultaat om mee te beginnen. Volgende afspraak 9 oktober tegen Delft 3.

Lendert

Marcel Dirks maakte vandaag weer foto's bij alle teamwedstrijden! Kijk hier!

1 opmerking:

Anoniem zei

De volgorde van de punten klopt niet. We kwamen eerst 1 - 0 achter
Eerst speelde Eva remise daarna won Cor.