donderdag 3 april 2008

Ook nog een kleine berichtgeving van de jeugdleider

En hij lijdt inderdaad een beetje!

Hoe komt het zou u zo zeggen?

Het loopt toch allemaal op rolletjes, iedere week zijn de trainers paraat de jeugd is enthousiast, er zijn al wat leuke avonden geweest zoals het kerstschaak en Pasen, maar toch ontbreekt er wat!

Namelijk jeugd van uit de buurt. Dus kent u toevallig iemand in de buurt met interesse, stap erop af en als de drempel naar de club is genomen dan zorgt Gerrit voor een goede begeleiding En wist u dat Gerrit inmiddels zijn cursus voor het lesgeven op scholen heeft doorlopen. Dus wie weet wat er uit gaat voortvloeien uit zijn samenwerking met een van de scholen op Zuid.

Verder werkt John van de Laar nog steeds hard aan de “jeugdwebsite” en komt er ook nog steeds een interview met Angelique Osinga op de site van de R.S.B., maar het schijnt dat ze nog een beetje over de streep moet worden getrokken. John kennende is dat “No problemo”.

Heugelijk is ook het feit dat we 12 april met een jeugdteam meedoen in Spijkenisse! Daar zal ik als begeleider ook nog een paar partijtjes mogen spelen! Ben benieuwd of ik ook mee mag doen in het team?

Ik wil ook nog op deze wijze vragen of er vrijwilligers zijn voor het Jeugd rapid toernooi op 22 juni. En het gaat dan voornamelijk om groepsleiders en een clown(iets voor Herman misschien).Verder wens ik ieder nog veel schaakplezier

Michel de Wit

1 opmerking:

Ruud Kok zei

Op welke dag valt 22 juni?
En wat moeten de vrijwilligers precies gaan doen?