donderdag 17 april 2008

Alles remise!

Door afgelopen woensdag remise te spelen tegen Jesus Canedo heeft Dick de Wit al zijn partijen remise gespeeld.Een unicum?

Door gerommel bij de RSB waardoor er ineens geen gezamelijke ronde meer is voor ons 2e team moet een aantal spelers vrijdag aantreden mede door het afzeggen van Lendert en het afzeggen van Julian zijn er zeer waarschijnlijk geen partijen in groep 1 .

Groep 3 nadert de ontknoping. Nog maar  drie competitie-avonden : 18-4, 16-5 en 23-5.

Let op de laatste 3 ronden geldt volgens het regelement:

De laatste 3 ronden maakt niet het systeem de indeling, maar gebruiken we de ranglijst, waarbij steeds -van boven naar beneden- de spelers aan elkaar gekoppeld worden die het dichtst bij elkaar staan. De kleur wordt bepaald door het huidige kleursaldo. Is dat gelijk voor beide spelers, dan krijgt de hoger staande speler wit. Het kan gebeuren dat twee spelers in de laatste 3 ronden steeds tegen elkaar spelen. Als twee spelers meerdere malen tegen elkaar spelen, dan wordt de kleur afwisselend bepaald: wie in de eerste partij wit had, krijgt in de tweede partij zwart, en eventueel in de derde partij weer wit.

1 opmerking:

Anoniem zei

Woensdag remise gespeeld.. Terwijl beiden aan Open Rotterdam hebben meegedaan. Dick wil zeker meedoen aan de westerduin-cup bij Ivoren Toren :)