dinsdag 11 november 2014

Steek uw energie in de club!

De 'Herfstkou' is eindelijk ons land binnengetrokken. Het werd tijd ook! Lekker bij de kachel met een pot koffie of thee een partijtje schaken, dat is genieten. Wat heb je daarvoor nodig? Bord en stukken én een betrouwbare energieleverancier.  

Ons lid Gijsbert Kamerman is een initiatief gestart waarmee wij met z'n allen de club financieel kunnen ondersteunen. Het bestuur van Charlois Europoort geeft graag ruimte aan Gezinsenergie van Gijsbert. 
We zijn een club die het begrip "d'Opregte amateur" als credo heeft, terwijl we wel met grootmeesters in de Meesterklasse spelen.  En hoe je het ook wendt of keert, deze grootmeesters zijn profs, die ook de kachel brandende willen houden. De grootmeesters spelen bij ons door vrijwillige, particuliere donaties, niet door een grote sponsor.
Om de club in alle geledingen financieel gezond te houden, zoeken we naar creatieve manieren die voor iedereen aantrekkelijk kunnen zijn. Gezinsenergie van Gijsbert kan ons als club, en u als lid helpen.Op onderstaande link is terug te vinden hoe u in vrij korte tijd 150 euro kunt besparen op uw energierekening én hoe de club hier ook beter van wordt. De contributie van de club zit voor de meesten van ons zo rond de 100 euro, dus tel uit je winst. Via Gezinsenergie kun je dus eigenlijk gratis lid zijn van Charlois Europoort. Klik op de link en vul daar het interesseformulier in en Gijsbert helpt u verder:

http://gezinsenergie.nl/charlois/


Voor de volledigheid hieronder een deel van de site van Gijsbert.
Onze vereniging heeft vorig seizoen een uniek moment beleefd: de terugkeer naar het allerhoogste niveau. Een heel bijzondere gebeurtenis om bij stil te staan. Het is geen geheim dat in de afgelopen jaren meerdere gulle gevers het team ondersteund hebben. Op dat vlak ligt er een grote uitdaging voor ons: we zijn op zoek naar extra sponsors om de continuïteit en kwaliteit van het eerste te kunnen garanderen!
Dagelijks helpt ons bedrijf tientallen huishoudens aan een besparing op de energienota. We hebben een eenvoudige vraag aan u. Wilt u 150 EUR tot 200 EUR besparen op uw energierekening en tegelijkertijd de club ondersteunen met 150 EUR? Speciaal voor deze actie investeren wij de volledige vergoeding die wij voor een overstap ontvangen in het eerste team, ter dekking van de kosten. Als er geld overblijft, zal dit aan de penningsmeester van de vereniging worden overgemaakt. Denk aan de jeugd, het naderende jubileum, etc.
Graag reken ik u het bespaarpotentieel voor. We zijn met 100 leden. 50% heeft een variabel contract bij bijvoorbeeld Eneco. Deze mensen besparen direct 150 EUR tot 200 EUR.  20% heeft een lopend contract dat binnen 1,5 jaar afloopt. Ook deze mensen kunnen eenzelfde bedrag besparen, want een eventuele boete wordt vergoed. De overige mensen hebben recent iets afgesloten en daar is geen besparing op mogelijk.
Als 70 leden overstappen besparen de leden zelf 10.500 EUR, en komt er hetzelfde bedrag vrij voor de vereniging.
Elk lid kent ten minste 20 andere huishoudens (vrienden, buren, kennissen, familie). Ook daar kan 70% van besparen. Rekent u even mee: 100 leden x 20 relaties x 70% x150 EUR = 210.000 EUR besparen en voor de vereniging… Laten we nou eens 10% daarvan realiseren: dat zou fantastisch zijn!
Het aanbod in het kort:
  • Een scherp collectief aanbod van EnergieDirect.nl (dochterbedrijf Essent);
  • Naar keuze een contract voor 1, 2 of 3 jaar;
  • Recent als voordeligste getest door de Consumentenbond;
  • Tegen het einde van de overeenkomst volgt een nieuw aanbod;
  • Overstap wordt door mij persoonlijk volledig geregeld en kosteloos;
  • Lopend contract dat nog max 1,5 jaar loopt? Boete wordt vergoed;

Klik hier voor alle actuele tarieven
Voor de volledigheid:
  • U krijgt geen ander gas of stroom;
  • U blijft gewoon klant bij Stedin voor het vaste gedeelte, deze worden wel netjes op 1 nota gefactureerd door uw nieuwe maatschappij;
  • U komt uiteraard niet zonder gas of stroom te zitten;
Natuurlijk kunt u ook op een andere manier het team sponsoren door bijvoorbeeld een donatie. Neemt u gerust contact met mij op via g.kamerman@gezinsenergie.nl
Verdien uw contributie terug en steun de club met maar liefst 150 EUR! Vul onderstaand formulier geheel vrijblijvend in en we bellen nog even voor verdere toelichting. Ik zal persoonlijk er op toezien dat alles goed verloopt.
Met vriendelijke schaakgroet,
Gijsbert Kamerman

1 opmerking:

Ton zei

Verslag van CE4 - Rokado : http://rokado.blogspot.nl/2014/11/rokado-wint-op-zuid-3-5.html