maandag 20 juni 2011

Julian ook in Spijkenisse onverslaanbaar!

Julian heeft in Spijkenisse het afgelopen weekeinde (16-18 juni) de Integratie-zeskamp gewonnen. Tijdens dat evenement spelen drie mannen twee keer (met wit en zwart) tegen drie vrouwen. Julian bleef ongeslagen en scoorde 5 uit 6 (TPR 2418!) tegen Anne Haast, Lisa Hortensius en Martine Middelveld. Hortensius eindigde met 3,5 uit 6 als tweede.

In het open toernooi eindigde Sophia in de A-groep als beste van de dames. Zij scoorde 3,5 uit 6 met een TPR van 2068. In dezelfde groep scoorde Robin 3 uit 6 en een mooie TPR van 1970. De ratingprijs ging in deze groep naar Elise Juijn die persoonlijk getraind wordt door Michel en in overleg met Simon vd Beek een plaatsje kreeg in de A-groep (zie ook de weblog van HZP Schiedam). Schijnbaar werpen de trainingen hun vruchten af. De telefoon heeft bij Michel sinds dit weekend nog niet stilgestaan, zelfs John van de Laar heeft zich aangemeld voor bijles.

In de B-groep een mooie prestatie van Tjerk Tinga die gedeeld 3 t/m 6 werd met 4,5 uit 6. Kevin Nguyen scoorde heel mooi 3,5 uit 6 in deze groep met een TPR van 1613!!

Zie voor alle info, partijen, foto’s en meer de website van het toernooi.

Lees ook een verslag van Herman Grooten op Schaaksite.nl

(foto: website toernooi)

1 opmerking:

Si Tumbuk zei

Juul, Gefeliciteerd!!