vrijdag 27 maart 2015

De Keizer intern

In de keizergroep was het vanavond gezellig. De jeugd speelt tegenwoordig wat vaker mee en dan weet je dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de ranglijsten op de grondvesten zullen gaan schudden. Aankomend talent zal van zich laten spreken. Echter dat gebeurde nog niet vanavond.

Thomas Belier zag een matje op f7 over het hoofd (van de koning) en verloor daardoor van Nathan Kudlicka. Zijn broer Marek Kudlicka dacht wat jij kan ik ook. Alleen had hij dan geen mat op f7 voor zijn tegenstandster in de aanbieding. Het hielp Meri Bahadoer niets. Strijdend ging zij ten onder. Voor Thomas en Meri geldt dat de volgende ronde weer nieuwe kansen bied.

Dat geldt ook voor Daniel Kudlicka die een trainingsavondje had tegen Eric Belier. Anders dan zijn twee broers trok hij aan het kortste eind. Eric bleek vandaag de meester te zijn.

Helemaal leuk was de partij van Marjolein Osinga tegen Marco van der Heijden. Marco is door zijn werk buitengaats niet in staat om iedere week op de club te zijn. Maar als hij er is dan is er ook vuurwerk. Hij stuurde de loper van Marjolein om een boodschap en die moet nog terugkomen. Marjolein kwam niet over het gemis heen.

De stand in de keizersgroep is daardoor:


Voor de passagecup speelde Ed Lorwa tegen Fleur Arends. En zoals het een heer betaamd liet hij de dame voor gaan. Je kan duidelijk zien dat Fleur getraind wordt door ons aller Michel de Wit.
 
 
Volgende week 3 april gaat de Triomfatorcup weer verder met onder andere Ben Boog die van Piet Verheij heeft gewonnen. Voor een ieder die niet meer meespeelt in de Triomfatorcup hebben wij dan een nieuwe editie van de interne competitie.

Geen opmerkingen: