donderdag 3 december 2009

Uitslagen groep 3 en indeling

Met excuses vanwege het late tijdstip langs deze weg de uitslagen van groep 3 en de nieuwe indeling.

Zoetemeijer-Gerritse 1-0
vd Wetering-Jumelet 1-0

Tijdens de KNSB-zaterdag gespeeld en nog niet verwerkt:
Van Baren-Gerritse 1-0

De indeling:
Smits-Jumelet
Van Baren-De Joode
vd Wetering-Gerritse
Bloedel-Boer
Zoetemeijer vrij

Het is bijna niet te geloven! Wederom een bloedstollende indeling voor deze groep; ik heb huilende groep 1-spelers aan de lijn gehad met de vraag of zij ALSJEBLIEFT in groep 3 mee mogen doen; begrijpelijkerwijs zijn ze jaloers op de status van de huidige groep-3-gadiatoren. Vergeleken bij de strijd waarmee de competitie in groep 3 gepaard gaat, vormen de probeersels van de slapjanussen uit groep 1 en 2 inderdaad een beetje een zielige vertoning. Een zwaar depressieve Sascha heb ik nog proberen op te beuren met de opmerking dat hij verleden jaar dan maar had moeten degraderen in plaats van promoveren, maar ik geloof niet dat dat heel veel hielp.

Overigens was er een klein misverstand: Van Baren had zich verleden week wel degelijk afgemeld, maar zijn post was in mijn spambox gekomen.

Een groot compliment voor de spelers van groep 3 vanwege de werkelijk voorbeeldige opkomst! Al ruim voor de kerst gaan we de tweede ronde in. Niet alleen dat: remises worden nauwelijks overeengekomen. Deze groep is een voorbeeld voor heel schakend Rotterdam. Helaas is er wederom een oneven aantal; het lijkt wel of de duvel ermee speelt. Ditmaal is Zoetemeijer het slachtoffer.

3 opmerkingen:

Ruud Kok zei

Filip,

Gerrit Boer had zich al bij jou afgemeld voor morgen. Zie zijn mail over de externe wedstrijd van volgende week vrijdag.

Si Tumbuk zei

Ruud en Gerrit,

Gerrits mail heb ik niet geïnterpreteerd als een afmelding. De titel van de mail is "thuiswedstrijd CE 11 december".
Zie mijn nieuwe bericht hierboven.

Sascha zei

Wanneer wordt de keizergroep bijgewerkt trouwens? Ondanks de werkdruk van 80 uur per week, krijgt filip het wel voor elkaar om de uitslagen door te geven en ook gegevens om de website te vermelden..