dinsdag 15 december 2009

Kerstschaak komt op tijd !

De laatste berichten op de blog bevestigen in toenemende mate dat veel leden schaakmoe zijn. We worden ook zo verwend met al die wedstrijden en toernooien van iedereen.

Door diverse personen en teams wordt deze sfeer bevestigd: het 6e verliest van een ander 6e, het viertallen A team is onherkenbaar ( o punten) , CE 2 kansloos, 1e verliest .... de aansluiting wel te verstaan maar toch, Cor heeft een houtgreep nodig, verder jetlags, drank, Lan not our man, een Vredenborg in Berkel, halmaschaak van Van Calmthout en zelfs een Dead Man Walking.

Het Kerstschaak van onze club van aanstaande vrijdag kan dan mogelijk weer wat ontspanning geven. Ik raad dan ook de spelers aan die betrokken waren bij bovenstaande feiten vooral te komen want een beetje bijtanken met kerstliedjes, kerstkoffie en kersthapjes kan echt geen kwaad.
Om 19.30 uur kan er binnengelopen worden en om 20.00 uur beginnen we met de eerste snelschaakpartij met Fischertempo. We spelen met vijftallen. Half tien een pauze waarin de hersenen weer wat op een creatieve manier opgepoetst kunnen worden. Voor iedereen prijs !


Inschrijven kan nog steeds !
Bel Gijsbert of Herman . Of mail kerstschaak@gmail.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Jaap Staal heeft hele lijsten met namen ingestuurd ( voor de teams )
Wie denkt er ook creatief over na ?

Cor