zaterdag 29 maart 2008

Wederom flinke winst eerste!

Een soepele overwinning tegen Goes 1 was van tevoren te voorspellen, maar dat onze invallers van het 2de allebei zouden winnen niet.
Lendert v.d.Ouden en Jesus Canedo jr. wonnen beiden en hadden daardoor een belangrijk aandeel in de 6-2 overwinning.
Gijsbert moet misschien met zijn tweede maar in onze plaats gaan spelen want ze hebben nu toch best wel een flinke + score opgebouwd in het eerste.
Misschien een idee voor volgend jaar?
In ieder geval kunnen we altijd bouwen op goede vervangers in het eerste, wat je van veel andere clubs vaak niet kan zeggen.
Verdere overwinningen waren er voor Cor en Michel de Wit.
Remises werden er genoteerd voor Dick de Wit,Ben Boog, Valery Maes en Kresna Soerjadi.

Nu afwachten of Dordrecht van Stukkenjagers heeft gewonnen zodat het tot de laatste ronde spannend blijft!

Michel

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dordrecht wint inderdaad met 5-3 van Stukkenjagers! Onze kansen nemen toe! Natuurlijk moet Stukkenjagers dan wel nog een misstap maken de laatste ronde en wij moeten zien te winnen van Dordrecht, maar in ieder geval een spannende laatste broedermoordronde....

Mark zei

We hebben jullie inderdaad nog een kans(je) gegeven! :) Nee, zonder dollen, het wordt een spannende wedstrijd 19 april! Aan 4-4 hebben we beiden niets, en met winst voor dordrecht zijn we zeker weten kampioen! Het zal echt een spannende wedstrijd worden! Ik zie er in ieder geval al naar uit.

Anoniem zei

Mark, in het verslag van Tom van Bokhoven van jullie wedstrijd (via de RSB-site) las ik dat jullie op 19 april tegen ons derde gaan spelen! Een goede keus lijkt dat wellicht, maar denk niet dat wij John van de Laar nog eens opstellen in dat team....!

Mark zei

Haha, ja, er zitten wat foutjes in dat verslag :) We spelen waarschijnlijk gewoon tegen CE1 hoor! ;) Elke competitie is die wedstrijd weer spannend!