zondag 9 maart 2008

Nieuwe weblog!

Zowat alle functionaliteit van ons vertrouwde oude weblog heeft het nu toch echt begeven en alleen het karkas staat nog bibberend overeind, maar kan ieder moment instorten. Berichten publiceren gaat al niet meer, en waarschijnlijk moeten we het doodvermoeide trouwe paard afschieten en in de woestijn achterlaten. Daarom een nieuwe start, en in plaats van moeilijke installaties van softwarepakketten en gezeur met providers over spam in de comments, hebben we daarom maar gekozen voor een eenvoudiger weg, die van de dienst Blogger. Alles al kant en klaar en in een paar stappen online. O.a. Rokado ging ons voor met hun fraaie weblog door voor Blogger te kiezen. We gaan het dus proberen. Het zal echter wel enige tijd vergen om alles over te hevelen, op te leuken, en weer te linken naar de diverse pagina's, maar het oude weblog blijft nog wel een tijdje online dus ook daar is alles nog te vinden (alleen geen nieuwe berichten dus). In de loop van komende maand schakelen we dan definitief over naar Blogger.
En oh ja, het belangrijkste voordeel vergeten we haast nog: er kan weer commentaar gegeven worden! Verdere suggesties zijn welkom.

5 opmerkingen:

Ruud Kok zei

Laten we ervan uitgaan dat deze blog net zo succesvol en zo meer gaat worden als de oude vertrouwde site altijd is geweest.

Anoniem zei

Ja lekker makkelijk, met Blogger. Maar ik dacht eerst dat ik per ongeluk mijn eigen blog had aangeklikt:
http://maestrodjees.blogspot.com.
Succes ermee, ik blijf jullie regelmatig bezoeken!

Anoniem zei

Het leuke van die reacties is wel weer dat we kunnen zien dat ook mensen van buiten de vereniging ons weblog bezoeken :-)

Carel zei

Hulde aan Peter voor deze doorstart van het beruchte CE weblog. Hopelijk nodigt dit weer uit tot het plaatsen van scherpzinnige bespiegelingen en andere vermakelijkheden. De messen worden weer geslepen!

Anoniem zei

Kan ik ook weer lekker observeren

Observer