zondag 30 december 2012

Menno Ploeger toernooi weer een gezellige bijeenkomst

IMG_1063

Veel oude bekenden, een aantal favorieten, Matthew Sadler, Hans Bohm, Johan Quist,Eric de Haan,Heico Kerkmeester, Harold van Dijk en de man in vorm Mark Timmermans.

Ronde 1 onze Angelique Osinga tikt Mark Timmermans naar een nul !

Johan Quist verliest van Diederik Kastelijn. Van deze jongen win ik met moeite in de tweede ronde.

In de derde ronde verlies ik van Eric de Haan die in de 5e ronde Matthew Sadler met zwart verslaat. Om mij heen kijkend zie ik veel oude bekenden bv Bob Ameling die mij vertelde nog altijd zo´n 11.000 km per jaar te fietsen, niet slecht voor een 77 jarige.

Wie lopen er verder van onze club rond. Jaap Staal, Ton den Ouden, Tjerk Tinga, Lennard de Boer,Gerard Kool. Marjolein Osinga Reiber , Hans van Calmthout en Ab Kamman ze lijken het allemaal aardig naar hun zin te hebben.

Ook Arthur Schuering loopt rond, Hans vertelt dat hij ooit een toernooi met Arthur speelde in Straatsburg en dat hij toen vernam dat Arthur gespecialiseerd was in Pakistaans familie en erfrecht!

Arthur vertelde later dat hij als student voor de grap een bordje had opgehangen op zijn kamer waarop stond dat hij gespecialiseerd was in Hindoestaans erfrecht-familierecht. Hulde voor het geheugen van Hans.

Als aan het einde van de dag de rook is opgetrokken heeft Mark Timmermans zijn missie volbracht en is hij de ongedeelde winnaar van het toernooi. Matthew Sadler en Arie Werksma zijn gedeeld 2e-3e klasse trouwens van Matthew die punt meedeed, hij kan alleen maar verliezen en max een boek winnen. Respect. Hij betaalde zelfs zijn inschrijfgeld.

4-7 Harold van Dijk ,Heico Kerkmeester, Adriaan de Jongh en Cor de Wit  7 uit 9 2204 tpr

te vermelden valt verder de 6 uit 9 van Angelique met een¨TPR van 2071 .

Daarna de prijsuitreiking. Henk Greevenbosch was weer een uitstekend gastheer. Deelde weer metgulle hand prijzen uit en trakteerde iedereen op wat te drinken na afloop.  Met grote dank aan Henk die nog wel een paar jaar door wil gaan. Ik ga mijn best doen om volgend jaar weer mee te doen en ik hoop nog meer clubgenoten mee te nemen.

Menno Ploeger zou tevreden zijn.

Cor de Wit

http://www.abscheel.nl/MennoPloeger2012/

Geen opmerkingen: