donderdag 1 maart 2012

Nieuwe indeling Groep 1

Na toch nog een afmelding bij deze de definitieve indeling:

Gijsbert - John
Arjen K. - Hans
Lennard - Ben

Jesus,Robin, Lendert zijn nu vrij!


Lennard

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik geef me op voor de passage cup

Gr. Lendert

JCA zei

Lennard - Ben
Ben begint het weer naar zijn zin te krijgen op de club. De halve finales voor de RSB-beker worden bij ons gespeeld, en omdat Rokado nog steeds meedoet, zien we Ben ook weer op 16 maart. Ik zeg indelen voor de interne die man!
Ben had genoeg aan remise, dus dat werd het ook.
Arjen K. - Hans
Er sluipt iets in het spel van Hans, ik kan mijn vinger er nog niet op leggen, maar het lijkt iets Joegoslavisch te zijn. Met fluwelen techniek en zeer creatief schaak speelt hij welhaast arrogant zijn tegenstanders van het bord. Op zijn goede momenten brengt hij met flegmatiek aanvalsspel zijn tegenstanders tot wanhoop. Zo ook gisteren. De jaarlijkse degradant van groep 1, Arjen Kouwenhoven, zat wankelend achter het bord, en zocht naar een gepast moment voor overgave. Althans, dat dachten alle aanwezigen. Wat bleek? Arjen was juist op zoek naar een matnet via het veld e6. De kracht van Hans werd zijn zwakte, de flegmatiek maakte plaats voor ongeloof. Arjen won! Ik heb nog niemand gehoord die dit leuk vond?! Oh ja toch wel, ik hoor net dat vader Kouwenhoven de vechtersmentaliteit van zijn zoon wel kan waarderen.
Gijsbert - John Leer
Je zou het niet zeggen, maar ondanks wat recente resultaten is Gijsbert gewoon goed in vorm! De langste partij van de avond was een interessant gevecht waarbij beide spelers onder elkaars druk probeerden uit te komen. Hier werd onverstoord tot op het bot doorgevochten, waarbij Gijs aan het langste eind trok. Mannen van stavast die niet bij elke onregelmatigheid in de zaal gingen janken! Klasse jongens! John analyseer jij de partij voor het clubblad? Je hebt tenslotte verloren!

Ben zei

John....Ik ben uitgespeeld voor de interne...dus mij daarvoor indelen is lastig