woensdag 4 maart 2009

We spelen op vrijdag 6 maart in de Kapelburg

Een ieder weet het al dat we op vrijdagavond 6 maart niet in De Passage terecht kunnen omdat men daar feest viert. Maar voor degenen die het nog maar een beetje wisten hieronder de informatie nogmaals in een notendop.

Het uitwijkadres is De Kapelburg, Langenhorst 298, Rotterdam. Langenhorst is een zijstraat van de Slinge. Tramlijn 25 rijdt op het gedeelte waar wij moeten zijn. De Kapelburg is een oude boerderij, ook onder beheer van de Pameijer Stichting. Vorig jaar moesten we al een keer hiernaar uitwijken. Bijna alles gaat gewoon door, alleen de jeugdlessen hebben we geschrapt.

Als u toch naar De Passage komt, wordt er van ongeveer half acht tot iets over achten voor vervoer naar De Kapelburg gezorgd. En 's avonds zijn er ongetwijfeld weer behulpzame lieden die u terugbrengen naar De Passage.

Laat u dus niet weerhouden naar de clubavond te komen. Bovendien speelt het vierde team, wat tot nu toe een genoegen was om aan te zien.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn excuses aan degenen die met een navigatieapparaat de Kapelburg probeerden te bereiken. Het officiele adres blijkt te zijn Kapelburg 298...